La Liga

16. oktober 2020

La Liga optakt: Spilforslag til 6. spillerunde 2020/21

Der er kampe på programmet i weekenden til La Liga 2020/21, hvor 6. runde spilles. Efter en landskampspause er der fuld program, hvor menuen står på flere spændende kampe. 

Lørdag skal flere af de store hold i aktion, når Atletico Madrid skal en tur nordpå og besøge Celta Vigo. Real Madrid får besøg af oprykkerne fra Cadiz hjemme på Bernabeu, mens FC Barcelona skal en tur på udebane mod Getafe. Søndag er der seks kampe på programmet fra La Liga, hvor den bl.a. står på en traditionsrigt møde mellem Villareal og Valencia, mens runden sluttes af mellem Betis og Real Sociedad

Herunder giver vi det fulde overblik til de største kampe i 6. spillerunde i La Liga 2020/21. Læs med her, hvor vi kommer med spilforslag til udvalgte kampe fra den kommende runde. 

Spilforslag til 6. runde i La Liga 2020/21

Læs med herunder, hvor vi kommer med udvalgte spilforslag til 6. runde i La Liga 2020/21 sæsonen. 

Celta Vigo - Atletico Madrid 

Runden sparkes i gang på Estadio de Balaídos, når Celta Vigo får besøg af Atletico Madrid. Her er der tale om to hold, der skal forsøge at rejse sig efter en skuffende start på sæsonen. 

Celta Vigo har noteret sig for fem point i ligeså mange kampe. De sidste to kampe har budt på nederlag, hvor man har tabt med 3-0 til Barcelona og senest med 2-0 til Osasuna. Derfor skal der også meget gerne point på kontoen, selvom man møder et profilstærkt Atletico hold. Statistikkerne er dog imod hjemmeholdet, der kun har vundet en af de seneste 10 indbyrdes møder mod lørdagens modstander (V1-U2-T7). 

Atletico Madrid startede stærkt ud med en 6-1 sejr over Granada. I de seneste to kampe har Suarez og de andre Atletico spillere dog ikke haft held med at score, og selvom man har holdt nullet i begge kampe, så har man sat point til ift. konkurrenterne fra Real Madrid og Barcelona. Ikke siden 2012 har Atletico Madrid gået fra banen uden at score tre gange, som altså kan blive tangeret, hvis ikke man lykkes med at score i weekenden mod Celta Vigo. 

Spilforslag: 

Det bliver formentlig et Atletico hold, der vil komme til at dominere opgøret. Celta Vigo har haft svært ved at bryde igennem til Atletico Madrids mål, når de har stået overfor hinanden. Således har Atletico holdt nullet i syv af de seneste 10 indbyrdes møder. Gæsterne har fortsat den defensive stil i denne sæson, hvor de altså kun har lukket et mål ind i de første tre kampe. Derfor virker odds 1.90 på Atletico Madrid holder nullet hos Bet365 som et flot spil. Dette spil findes under "Mål - Holder Målet Rent" under odds på kampen hos bet365.dk.

Spil hos Bet365*

Real Madrid - Cadiz

Real Madrid står som som store favoritter til weekendens møde mod oprykkerne fra Cadiz. 12 gange tidligere har de to hold mødt hinanden i La Liga med Real Madrid som hjemmehold, hvor Los Blancos har vundet 11 af gangene (V11-U1-T0). 

Sidste møde mellem de to klubber i La Liga fandt sted i 2006, hvor Zinedine Zidane og Sergio Ramos bl.a. spillede fuld tid og målscorerne hed Roberto Carlos, David Beckham og Robinho. Meget er sket siden, men styrkeforholdet bør være det samme med Real Madrid som kæmpe favoritter. 

Hjemmeholdet har fortsat hvor de slap i sidste sæson med 10 point i de første fire kampe. I alt er Real Madrid ubesejret i deres seneste 15 kampe siden et 2-1 nederlag til Real Betis lige inden af ligaen blev lukket ned pga. Covid-19. 

Gæsterne fra Cadiz har startet sæsonen hæderligt med syv point i de første fem kampe. På udebane har man vundet de seneste to gange, og med en sejr over Real Madrid, vil man således blive det første oprykkerhold i La Ligas historie, til at vinde de første tre kampe væk fra hjemmebanen. 

Spilforslag: 

Selvom gæsterne kan skrive historie med en sejr, og samtidig for første gang i 225 udebanekampe i La Liga vinde tre i træk, så vil det være en af sæsonens største overraskelser, hvis det skulle ske. Hertil er Real Madrid et hold, der bør være mindst et par niveauer over gæsterne. Alligevel bør gæsterne undgå en snitter, og holde målscoren nede med en formentlig defensiv tilgang til kampen. Vi forsøger os med et spilforslag på Real Madrid sejr + Under 3,5 mål til odds 1.90 hos Bet365. 

Spil hos Bet365*

Getafe - FC Barcelona 

FC Barcelona har vundet 22 af 30 møder mod Getafe i La Liga, hvor begge nederlag er kommet på udebane. I alt har de to hold mødtes 15 gange med Getafe som hjemmebanehold, hvor den seneste sejr til hjemmeholdet kom i 2011. 

Siden har Barcelona vundet de seneste fire udebanekampe mod Getafe, og det er da også gæsterne, der er store favoritter til at tage sejr nummer fem i weekenden. Gæsterne fra Barcelona har startet sæsonen med syv point i de første tre kampe, hvor det eneste pointtab kom i sidste runde mod Sevilla, hvor de to hold spillede 1-1 på Camp Nou. 

Det catalanske storhold står noteret for 10 sejre i deres seneste 15 kampe, hvor det er blevet til et enkelt nederlag. Dermed har Koeman også fået en bedre start end han kunne have ønsket sig, efter at han tog overfor Setien i sommers. Med Dembele tilbage i truppen, ligner det et Barca hold, der offensivt ser stærkere ud end længe. 

Spilforslag: 

Getafe har det svært, når de står overfor Barcelona, og det kampbillede bør ikke ændre sig i weekenden. Selvom Getafe har fået en fin start på sæsonen med syv point i fire kampe, så virker odds 1.76 på en FC Barcelona sejr hos LeoVegas Sport som et flot spil, der dermed bliver vores spilforslag til kampen. 

 

Spil hos LeoVegas Sport*

Real Betis - Real Sociedad

Rækkens nummer to og tre tørner sammen på Estadio Benito Villamarín i Sevilla, når Real Betis får besøg af Real Sociedad søndag aften. Her er der vigtige point på spil for begge hold, som altså har gjort sig positiv bemærket i sæsonstarten på den nye sæson. På papiret ligner det et tæt opgør, som oddsene hos bookmakerne også indikerer. 

Real Betis står noteret for ni point, efter de har hentet tre sejre ud af fem mulige. Efter to nederlag i træk, kom man tilbage på sejrssporet senest mod Valencia, der blev besejret med 2-0. Selvom klubben sluttede på en 15. plads i sidste sæson, så ser holdet utrolig stærk ud i denne sæson, hvor vi spår dem gode chancer for at ende i den øverste halvdel. 

Det samme bør blive tilfældet for Real Sociedad, der plejer at blande sig i sub-toppen og sluttede på en 6. plads sidste sæson. Normalt plejer holdet at hente langt de fleste af deres point hjemme i baskerlandet, men klubben er ubesejret i deres seneste fem udebanekampe, hvilket ikke er sket siden 2013. 

Spilforslag: 

I sidste sæson havde hjemmebanen en stor betydning i de indbyrdes opgør mellem Real Betis og Real Sociedad, der normalt er to hold, der er langt stærkere hjemme end ude. Coronakrisen og de manglende tilskuere ser dog ud til at have haft en påvirkning på det resultat i denne sæson, hvor begge hold har hentet flest point på udebane. Vi spår en tæt kamp, som det også tidligere har haft for vane mellem de to hold, hvor fire af de seneste otte indbyrdes møder er endt uafgjort. Odds 3.50 på Uafgjort hos LeoVegas Sport virker godt betalt, og bliver vores spilforslag til La Liga mødet.  

Spil hos LeoVegas Sport*