Valencia vs Barcelona odds: Spilforslag til semifinalen i Copa del Rey

23. januar 2020

Valencia - FC Barcelona: Topholdet kan få problemer på Mestalla

FC Barcelona skal lørdag aften forsøge at holde fast i førstepladsen, når holdet gæster Valencia og det berygtede Estadio de Mestalla. Her venter den første alvorlige prøve for Barcelonas nye manager, Quique Setien. Valencia er placeret på en 7. plads i tabellen med 31 point, mens Barca topper tabellen med 43 point - á point med Real Madrid, men med en bedre målscore.

Vi har kigget på odds til opgøret Valencia vs FC Barcelona hos bookmakeren LeoVegas Sport. Her er det ikke overraskende Barcelona, der er favoritter til at løbe afsted med alle tre point. Der er odds 1.66 på Barcelona-sejren, mens en Valencia-sejr står til odds 4.75. Uafgjort kan spilles til odds 4.30. Messi og co. har dog ikke spillet godt i den seneste periode, og har tidligere haft svært ved at hente alle tre point, når de har gæstet Mestalla. 

Læs med herunder, hvor vi kommer med vores optakt og spilforslag til Valencia vs. FC Barcelona der har kick off lørdag d. 25/1 kl. 16.00. Opgøret kan følges direkte på TV2 Sport X. 

Spil hos LeoVegas*

Optakt: Valencia vs. FC Barcelona

Valencia og FC Barcelona mødes for anden gang i denne sæson i La Liga, når de to hold tørner sammen lørdag aften. Det omvendte opgør på Camp Nou endte i en regulær målfest, hvor Barcelona vandt med 5-2 uden en skadet Messi på banen. Messi sad ligeledes ude i midtugen på grund af hvile, da Barcelona var tæt på at levere en ordentlig fiasko mod Ibiza fra den tredjebedste spanske række i Copa del Rey. Her skulle catalanerne frem til det 93. minut, før Griezmann kunne sætte sejrsmålet ind og sikre Barcelona en billet videre i turneringen. 

Generelt har spillet ikke været noget at råbe hurra for i de første par kampe, efter at Quique Setien er kommet til. Foruden den sene sejr over Ibiza, var Barcelona også kun få minutter fra en stor skuffelse i weekenden, hvor man skulle frem til 77. minut før Messi fik hul på bylden mod Granada. De få mål, mod relativt svage modstandere, bør få alarmklokkerne til at ringe hos catalanerne, som også må undvære både Dembele og Suarez det meste af foråret på grund af skader. 

Barcelona har dog en god statistik mod Valencia, og har ikke tabt på Mestalla siden 2007. Barca er ubesejret de seneste 14 gange de har været på besøg, men som oftest har det dog alligevel været tæt. Ni af de 14 kampe er nemlig endt uafgjort.

Hjemmeholdet fra Valencia har ligesom gæsterne også haft det svært den seneste periode. Godt nok vandt Valencia en 1-0 sejr over Logrones i Copa del Rey i midtugen, men de sidste to kampe La Liga-kampe er tabt med samlet 2-7. Helt galt gik det i weekenden på ferieøen Mallorca, hvor øboerne besejrede Valencia med 4-1 og hentede sæsonens største sejr.

Udover nederlaget, som i sig selv bør være slem nok for Albert Celades, så blev anfører Dani Parejo sendt i bad efter 51. minutter, hvilket betyder, at han sidder ude med karantæne mod Barcelona. Foruden Parejo sidder også Garay, Piccini, Rodrigo og Vallejo også ude for hjemmeholdet. 

Læs også: La Liga historien siden starten i 1929 

Valencia - FC Barcelona spilforslag: Tæt affære på Mestalla

Valencia og FC Barcelona har for vane at spille tætte kampe, når de mødes på Estadio de Mestalla. Her er det blevet til ikke færre end ni uafgjorte kampe i de seneste 14 møder mellem de to hold. Selvom gæsterne hos bookmakerne er store favoritter, så har Messi og co. ikke spillet specielt godt i den seneste periode, hvor man var tæt på at ryge ud til Ibiza fra den tredje bedste række i Copa del Rey i midtugen. 

Valencia er altid garant for at kæmpe hårdt foran egne fans og har været stærke på eget græs i sæsonen. I 2019/20-sæsonen er Valencia én af kun tre klubber i La Liga, der fortsat ikke har tabt på hjemmebane (V5-U5-T0). Vi ser fine chancer for at den statistik kan fortsætte og bære frugt mod Barcelona, hvor Valencia kan hente mindst et point i lørdagens opgør. I alle tre indbyrdes møder sidste sæson lykkedes det Valencia at hente mindst uafgjort med hjem. Vi forsøger os derfor med et spilforslag på uafgjort til odds 3.45 hos LeoVegas.

Udover en tæt affære, bør det også ende med få mål, når man ser på de to holds formkurver, kampens betydning og det faktum at begge hold mangler folk i offensiven. Otte af de seneste 10 kampe på Mestalla mellem holdene er endt med under 2,5 mål, derfor bliver vores andet spilforslag under 2,5 mål til odds 2.50.  

Spil hos LeoVegas*

Se Dagens Spilforslag