Livestream Caroline Wozniacki

Livestream Caroline Wozniacki

Se Caroline Wozniackis kampe på livestream hos bookmakeren Unibet eller bet365, som viser - stort set - alle Wozniackis kampe gratis på livestream til deres aktive kunder.

Caroline Wozniacki er Danmarks tennis-darling nr. 1, og tusinder af danskere leder efter hendes kampe på livestream, når hun svinger ketsjeren i de største tennis-turneringer i verden. Langtfra alle kampe vises nemlig i TV, og derfor må man ofte ty til internettet, hvis man vil følge Carolines kampe live.

Heldigvis findes der lovligt og ikke mindst reklamespam-frit livestream fra de fleste kampe hos bookmakere som Unibet og bet365, hvor alt der kræves før du kan se kampene gratis, er, at du har penge stående på din konto, eller har placeret et væddemål indenfor det seneste døgn.

Live stream Caroline Wozniackis næste kamp

Caroline Wozniacki tørner i disse dage ud i Wimbledon, hvor hun skal forsøge at vinde karrierens anden Grand Slam. Den næste kamp med Caroline Wozniacki, som kan livestreames, er semifinalen mod Jessica Pegula i ASB Classic Auckland lørdag d. 11. janaur 2020 kl. 03.00 dansk tid.

Det kræver som nævnt, at du er aktiv kunde hos bet365, før du kan live streame Caroline Wozniackis kamp hos bookmakeren. Kræver der er sat penge ind på kontoen, men det er ikke et krav, at du spiller for pengene. Tenniskampe er ofte udsat for tidsforskydelser for kampstart. Hold øje med odds- og livestream kalenderen hos bookmakeren bet365 for opdaterede kampstart-tidspunkter.

Se livestream hos bet365.dk*

*R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

Sådan ser du Wozniacki livestream på nettet

For at kunne se Caroline Wozniackis livestream fra f.eks. Wimbledon, French Open, US Open og mange flere WTA turneringer, skal du først og fremmest have en aktiv konto hos en bookmaker som tilbyder livestream, som f.eks. bet365.

Hos bookmakerne gælder der som regel simple regler og betingelser for at kunne se livestream. Her gælder det som hovedregel, at hvis der står penge på din bettingkonto, eller du har placeret et væddemål for dine sidste penge indenfor de sidste 24 timer, kan du kvit og frit se livestream fra tennis-kampe - og andre sportsgrene - i hele verden.

Det er således ikke kun Wozniackis kampe, du kan se på livestream, men du kan også følge Djokovic, Nadal, Federer, Serena Williams og alle de andre tennisstjerner og favoritter, og masser af fodbold fra store europæiske ligaer.

Se livestream hos bet365.dk*

*R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

Livestream Wozniacki på PC, tablet og mobil

Tenniskampene ligger ofte i formiddagstimerne, uanset om der spilles Wimbledon eller andre turneringer, og det betyder, at man ikke altid sidder hjemme på sofaen, klar til at live streame Wozniackis kampe på sin laptop eller se den på TV, hvis den vises der.

Derfor er det befriende, at bookmakernes livestream også virker på tablets og mobiltelefoner, så du kan tage tenniskampene med på farten. Uanset hvor du befinder dig, kan du se tenniskampene live via din betting-konto, så længe du blot har adgang til internettet.

Samtidigt har du selvfølgelig masser af odds lige ved hånden, hvis du har lyst til at spille penge på udfaldet af kampen du streamer.

Sådan finder du stream fra tenniskampene hos bookmakerne

Når du vil se Caroline Wozniacki livestream - eller en af de mange andre tenniskampe - hos din valgte bookmaker, kan du finde linket til livestreamet enten i bookmakerens livestream-sektion på hjemmesiden. Hos bet365 hedder denne "Live Billeder" og hos Unibet hedder den UnibetTV.

Gå til "Sport" i menuen hos Unibet, og vælg "Live Streaming" fra menuen i venstre side, eller gå direkte til odds-oversigten for kampen/turneringen for at klikke på livestream ikonet.

Du kan også tilgå livestreams ved at finde live odds på kampen, og aktivere livestreamet der. Læs mere om bookmaker livestream her, eller besøg bet365 nu, og bliv aktiv kunde hos bookmakeren i dag.

Se livestream hos bet365.dk*

*R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

Caroline Wozniacki i action (foto: shutterstock.com)