Mark O. Madsen - Patrick Nielsen: Odds på danskernes MMA kamp

8. juni 2019

Mark O. Madsen - Patrick Nielsen: Odds på danskernes MMA kamp

Mark O. Madsen er storfavorit mod Patrick Nielsen i de to danske fighteres indbyrdes MMA kamp lørdag d. 8. juni i KB Hallen. Se odds på Mark O. Madsen vs Patrick Nielsen hos bookmakerne her.

De fleste forventer en lynsejr til Mark O. Madsen, når bryderen står overfor bokseren Patrick Nielsen i de to danskeres MMA-kamp i KB Hallen d. 8. juni. Hos NordicBet taler oddsene på danskernes MMA-kamp for sig selv, da der er odds 1.08 på Mark O. Madsen mod odds 6.50 på Patrick Nielsen.

Mark O. Madsen har tidligere udtalt, at han ikke har nogen interesse i at kampen skal vare længere tid end højest nødvendigt, og at han vil gå efter at afgøre løjerne hurtigt. Hvor hurtigt det kommer til at gå, eller om Patrick Nielsen kan overraske med en tordnende K.O., får vi altså svaret på den 8. juni 2019 i KB Hallen.

Odds på Mark O. Madsen - Patrick Nielsen

Mark O. Madsen Patrick Nielsen
Odds 1.08 Odds 6.50

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Mark O. Madsen: - Kampen kan finansiere resten af min MMA karriere

Mark Overgaard Madsen aka "The Olympian" er rundet de 34 år. Bag sig har Mark O. Madsen en glorværdig karriere som bryder, hvor han vandt OL sølv i 2016 i Rio de Janeiro, og fire gange har taget medaljer ved VM i brydning. Som den eneste i verden har Mark O. Madsen kvalificeret sig til OL i brydning tre gange i træk.

Mark O. Madsen har i dag indstillet sin aktive bryder-karriere, og i stedet kastet sig over MMA, hvor han indtil nu er noteret for syv kampe, som alle er vundet. Han har naturligvis en kæmpe fordel på gulvet, qua sin erfaring med brydning, og det bliver unægteligt svært for Patrick Nielsen, hvis Mark O. Madsen først får Patrick ned at ligge. Og mon ikke han gør det?

Madsen kæmper for at få foden indenfor i UFC-verdenen, hvor de store penge gemmer sig i MMA'ens verden, og han ligger ikke skjul på, at et nederlag til MMA-debutanten Patrick Nielsen formentlig vil betyde, at Madsen kan vinke farvel til et opkald fra UFC præsidenten Dana White.

"Så tror jeg hellere, UFC's præsident, Dana White, vil ringe til Patrick Nielsen end mig. Så Patrick kan bringe sig top-of-mind i MMA, hvis han slår mig. Bokserne er interessante for MMA, fordi de har den her knockout-power", sagde Mark O. Madsen til TV2, da kampen mod Patrick Nielsen var officiel.

Med alt at tabe, og ikke meget at vinde ift. sportslig kredit for en sejr, kan det måske undre at Mark O. Madsen overhovedet ønsker at stille op til denne kamp. Men ikke overraskende spiller økonomien en stor rolle her, og der lægges ikke skjul på, at kampen kaster et rigtigt flot beløb af sig, som Mark O. Madsen kan og vil bruge til at fortsætte sin MMA-karriere og kampen om en plads i UFC.

"Den her kamp kan være med til at finansiere resten af min MMA-karriere. Det er ud fra en betragtning om, at jeg er fuldstændig uafhængig i forhold til sponsorer og anden støtte. Kampen gør mig til den bedst betalte danske MMA-kæmper nogensinde, og Patrick sniger sig nok op og bliver den næstbedste", sagde Mark O. Madsen til TV2.

 

Rudy Markussen: - Jeg ville spille på Patrick Nielsen til de odds

Patrick Nielsen er noteret for 32 boksekampe i sin karriere, 29 sejre (14 K.O.) og 3 nederlag. Boksekarrieren har hængt lidt en tynd tråd i de senere år, og nu får Patrick muligheden for at cashe stort ind på en rigtig kassekamp mod Mark O. Madsen i Octagonen i KB Hallen d. 8. juni.

Det er dog de færreste som tror, at Patrick Nielsen har en realistisk chance for sejr, men den tidligere professionelle bokser Rudy "Hardhitter" Markussen ser alligevel lidt værdi i oddsene på Patrick Nielsen.

"Patrick har en fordel, fordi han er noget højere. Patrick har hurtige hænder, og det rigtige slag kan stoppe Mark O. Samtidigt har Mark O. i sine seneste kampe set træt ud i slutningen af kampene", siger Rudy Markussen til Oddsforum.dk og fortsætter:

"Jeg tror på, at Patrick har en reel chance, og med de odds der er på Patrick, ville jeg spille på ham, hvis jeg skulle. Selv om jeg ville være rigtig træt at høre på Patrick bagefter, hvis han vinder", siger Rudy med et grin.

Patrick Nielsen selv er da heller ikke bange for modstanden i Octagonen, og ser frem til at modbevise sine kritikere og Mark O. Madsens støtter:

"Jeg har længe flirtet med tanken om at prøve mig af i MMA. Nu er muligheden der, og jeg kan ikke tænke mig en bedre udfordring og mulighed for at komme ind på MMA-scenen, end at gøre det af med Mark O., som åbenbart er alles darling. Mange vil nok se mig som underdog, men de bliver klogere", sagde Patrick Nielsen i en pressemeddelelse i april.

Spil hos NordicBet >>

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink