England vs Ungarn

13. juni 2022

England - Ungarn spilforslag: Fortsætter gæsterne de imponerende takter?

England møder Ungarn på Molineux i Wolverhampton i fjerde spillerunde af Nations League tirsdag d. 14. juni kl. 20:45. Se England vs Ungarn optakt med spilforslag og odds her!

The Three Lions tabte for en uge siden i Ungarn i den omvendte kamp, og England jagter stadig den første sejr i Nations League 2022/23. Presset på Southgate vokser derfor, og det bliver formentlig endnu større efter denne kamp, hvis ikke England leverer en noget mere overbevisende præstation, end vi har set i de sidste tre kampe.

Ungarn har derimod imponeret. De var på forhånd storfavoritter til at rykke ned fra denne Nations League A Gruppe 3, hvor de er i pulje med England, Italien og Tyskland. Men ungarerne er på andenpladsen efter tre kampe, og fik senest imponerende 1-1 hjemme mod Tyskland. Kan Ungarn levere endnu et resultat og måske endda besejre The Three Lions, stik mod alle odds?

Spil hos Oddset*

England - Ungarn
Kampstart:
Tirsdag d. 14. juni kl. 20:45
TV / Stream
TV2 Sport / TV2 Play
Dommer:
Clément Turpin (Frankrig)
Betting Partner: Oddset
1 X 2
1.25 5.90 11.50
Spil hos Oddset*

 

Odds: England vs Ungarn spilforslag

England og Ungarn var også i pulje sammen i VM 2022 kvalifikationen, hvor England vandt med 4-0 i Ungarn. I den omvendte kamp på Wembley fik Ungarn dog 1-1 med hjem. 

Ungarn slog ydermere England for en uge siden, så de har altså ikke tabt de to seneste kampe mod England. Måske kan der også være et resultat i vente for gæsterne her?

Det engelske landshold virker i hvert fald et stykke fra topformen, og Gareth Southgate har selvfølgelig også mange trætte spillere i sin trup. En lang sæson i England betyder, at spillerne måske ikke giver den fuld skrue her i Nations League-kampene. Meget kan i hvert fald tyde på det, med kun ét engelsk mål i de tre kampe indtil videre.

Ungarn skal ikke med til VM 2022, da de ikke er kvalificeret, og de har gang i lidt af et eventyr her. Kan de slå England tirsdag aften, vil de være helt inde i kampen om førstepladsen og en overraskende kvalifikation til Nations League-finalerne.

Vi forventer, at Ungarn kommer topmotiveret til Wolverhampton. England derimod måske knap så meget. Det virker lidt som om det engelske landshold meget gerne vil på sommerferie, og derfor tror vi også Ungarn kommer til at matche dem tirsdag.

Vi ser ca. nul værdi i et spil på England til odds 1.25. De skal selvfølgelig være favoritter her, men der er virkelig pæne odds på Ungarn. Vi tror der er fine chancer for, at Ungarn kan tage et point med fra kampen. De har trods alt lige slået England i sidste uge, og fik forleden 1-1 mod Tyskland. Vi spiller uafgjort til et imponerende odds 5.90 hos Oddset.

Spil hos Oddset*

 

England

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
26/3 England - Schweiz
Venskabskamp
2-1
29/3 England - Elfenbenskysten
Venskabskamp
3-0
4/6 Ungarn - England
Nations League
1-0
7/6 Tyskland - England
Nations League
1-1
11/6 England - Italien
Nations League
0-0

England er nu uden sejre i tre kampe i træk, og det er ikke sket siden VM-dagene i 2014, at England har gået fire kampe i træk uden en sejr. Dengang spillede de uafgjort i en venskabskamp i Honduras, hvorefter de ikke vandt en eneste af de tre VM-kampe i Brasilien. 

Tager man temperaturen på opbakningen til Gareth Southgate i England, nærmer vi os måske ikke frysepunktet, men det er tæt på. Efter endnu en trist forestilling, rent offensivt, fra England i 0-0'eren mod Italien forleden, er mange fans i det engelske begyndt at efterlyse ændringer på manager-posten. Det er da også kun blevet til ét mål i Nations Leagues tre første spillerunder. 

Senest blev det altså til 0-0 hjemme mod Italien i en kopi af EM 2020-finalen. I modsætning til EM-finalen blev lørdagens opgør dog ikke spillet i en fortræffelig kulisse på Wembley, men derimod foran et ungt U14-publikum i Wolverhampton. Sagen var nemlig den, at England havde fået en tilskuerstraf efter EM 2020, og derfor måtte der kun lukkes purunge fans ind på Molineux.

Gareth Southgate kaldte det for "pinligt", men samme beskrivelse kan man også nemt bruge om spillet på banen mod italienerne. Havde det ikke været for en velspillende Aaron Ramsdale, som fik sin anden A-landskamp og nu banker på til at blive Englands førstevalg på keeperposten, i målet, kunne det nemt være blevet til nul point mod Italien. Omvendt havde Mason Mount også et forsøg på træværket, og statistisk set skabte England marginalt mest, men generelt var der ikke meget at komme efter for de unge fans på lægterne eller fansene ude på pubberne. 

Med kun to ud af ni mulige point har The Three Lions fået en skidt start på Nations League. Bevares, de tilskriver ikke denne turnering meget kredit i England, men skulle de ende med at rykke ned i Liga B, vil det alligevel være en skandale. Så Southgate skal snart have en sejr, og den må meget gerne komme her mod nedrykningsfavoritterne fra Ungarn.

Phil Foden er stadig tvivlsom, da han kommer sig efter en omgang Covid19. Senest var Kalvin Phillips derimod overraskende med som indskifter mod Italien, efter han var udgået med noget af et trælår mod Tyskland få dage forinden.

Aaron Ramsdale er mange fans' førstevalg i kassen, men det forventes af Jordan Pickford eller Nick Pope tager pladsen i målet fra start. Generelt er der lagt op til mange ændringer, måske også specielt i offensiven, hvor Southgate i den grad leder efter løsninger i disse dage. 

Spil hos Oddset*

 

Ungarn

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
24/3 Ungarn - Serbien
Venskabskamp
0-1
29/3 Nordirland - Ungarn
Venskabskamp
0-1
4/6 Ungarn - England
Nations League
1-0
7/6 Italien - Ungarn
Nations League
2-1
11/6 Ungarn - Tyskland
Nations League
1-1

Ungarn var betegnet som det tynde øl i noget af en dynamitgruppe, men Marco Rossis mandskab har i den grad bidt fra sig i det fine selskab. Kun ét nederlag i tre kampe har Ungarn lidt, og det lød på spinkle 2-1 i Italien. 

Senest fik Ungarn 1-1 hjemme mod Tyskland, hvor de to mål faldt tidligt i kampen. Zsolt Nagy åbnede scoringen, men Tysklands Jonas Hofmann svarede prompte tilbage. Tyskland var mest på bolden, men de blev kun noteret for ét skud indenfor rammen mod Ungarns syv.

Man må lette på hatten over Ungarns præstationer indtil videre i denne gruppe, og det bliver ekstremt spændende at følge dem mod det formsvage engelske mandskab tirsdag aften, hvor de er store underdogs hos bookmakerne.

Ungarn er på andenpladsen efter Italien og over både Tyskland og England. Det havde de færreste nok forudset, og kan de hive en sejr i land i Wolverhampton, kan det måske også blive til en overraskende puljesejr og en plads i Nations League-finalerne i 2023. Hvem ved?

Spil hos Oddset*