Nations League Finals 2019: Odds og kampprogram for finaleturneringen i Portugal

13. maj 2019

Nations League Finals 2019: Odds og kampprogram for finaleturneringen i Portugal

UEFA Nations League Finals spilles i Portugal fra d. 5. - 9. juni 2019, og har deltagelse af Portugal, England, Holland og Schweiz. Se odds på Nations League finalerne og generel info om turneringen her.

De fire gruppevindere fra Nations League Liga A mødes i et storstilet finalestævne, UEFA Nations League Finals, i Portugal i starten af juni. Her skal den første Nations League-vinder nogensinde findes og krones, og her bliver vinderne enten værtsnationen Portugal, England, Holland eller Schweiz.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Vi har set på odds på Nations League vinderne i 2019, som de ser ud før turneringen hos bookmakeren bet365. Her er Portugal spinkle favoritter til odds 2.87, mens der er odds 3.25 på England og marginalt højere odds 3.50 på Holland. Schweiz er ikke overraskende Nations League Finals underdogs til odds 7.00. Besøg bookmakeren bet365 for odds på kampene i Nations League Finals, og for at spille på vinderne af turneringen i Portugal.

Odds på vinderen af Nations League Finals i 2019

Nations League Finals Vinder Odds
Portugal Odds 2.87
England Odds 3.25
Holland Odds 3.50
Schweiz Odds 7.00

 

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Nations League Finals Kampprogram

Herunder ses oversigten over kampprogrammet ved Nations League Finals i 2019. Der blev trukket lod

Tid Kamp Spillested
Semifinaler
Ons. 5/6
19:45
Portugal - Schweiz Estádio do Dragão, Porto
Tors. 6/6
19:45
Holland - England Estádio D. A. Henriques
Bronzekamp
Søn. 9/6
14:00
Taberne af semifinalerne Estádio D. A. Henriques
Finalen
Søn. 9/6
19:45
Vinderne af semifinalerne Estádio do Dragão, Porto

 

Hvordan afvikles Nations League Finals i 2019?

Nations League Finals afvikles over fem dage i starten af juni 2019, nærmere bestemt fra onsdag d. 5. - søndag d. 9. juni, hvor der lægges fra land med to semifinaler, og derefter bronzekamp og finale.

Der vil blive brugt både mållinje-teknologi og VAR (Video Assistant Referee, red.) ved Nations League Finals. Kampene afvikles i et klassisk knockout-format, med forlænget spilletid og straffekonkurrence, og her hører det med til beskrivelsen, at holdene vil kunne foretage en 4. udskiftning i den forlængede spilletid.

Foruden prestigen i at vinde den første Nations League Finals-turnering nogensinde, er der også masser af penge på spil for de nationale forbund. Landene har allerede modtaget 2,25 millioner Euro for at deltage i Nations League, samt yderligere 2,25 millioner Euro for at vinde deres respektive grupper i Liga A.

I Nations League Finals kan vinderne se frem til at modtage yderligere 6 millioner Euro fra UEFA, mens der er 4,5 mio. Euro til nr. 2, 3,5 mio. Euro til nr. 3 og 2,5 mio. Euro til nr. 4. Vinderne af Nations League Finals 2019 vil altså have sikret en samlet præmiesum på 10,5 millioner Euro for deres deltagelse og sejr i Nations League.

De fire deltagende lande skal udtage deres 23-mand store trupper til Nations League Finals senest 10 dage før deres første kamp i turneringen.

Portugal bliver de første værter for Nations League finalen

Portugal blev udvalgt som værter for den første omgang Nations League Finals i 2019. Kun Liga A-lande  kunne byde ind om værtskabet, og her var Portugal, Italien og Polen de eneste lande til at ansøge om at blive de første værter. De tre lande var alle i den samme gruppe, nemlig Liga A Gruppe 3, og dermed var der lagt op til, at gruppevinderen skulle blive værter for Nations League Finals i 2019. Gruppen blev vundet af Portugal foran Italien, mens Polen rykkede ud af Liga A, og dermed blev Portugal automatisk valgt som vært.

Kravet til værtsnationen var bl.a., at der skulle udpeges to stadions som spillesteder, som kan huse mindst 30.000 tilskuere, og som befinder sig maksimalt 150 kilometer fra hinanden.

I Portugal spilles der på FC Portos hjemmebane, Estádio do Dragão, som huser godt 50.000 tilskuere, samt Guimarães hjemmebane, Estádio D. Afonso Henriques, som har en max-kapacitet på netop 30.000 tilskuere.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink