Schweiz - England odds: Spilforslag til bronzekampen i Nations League Finals

8. juni 2019

Schweiz - England odds: Spilforslag til bronzekampen i Nations League Finals

Schweiz og England mødes i Nations League Finals' bronzekamp søndag d. 9. juni 2019 kl. 15.00. Se odds på Schweiz - England og vores spilforslag til bronzekampen i Nations League-slutspillet her.

ODDS PÅ
SCHWEIZ - ENGLAND
Schweiz Uafgjort England
3.40 3.50 2.10

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 15:00 - Søndag d. 9/6 2019
TV & Stream 6'eren / EuroSport Player

 

Spilforslag: Schweiz slår England i bronzekampen til odds 3.40

Schweizerne var generelt ok med i semifinale-kampen mod Portugal, som Schweiz tabte med 3-1 til værterne her i Nations League Finals. Ronaldo gjorde det onde ved Schweiz med et hattrick, og beviste igen, at han er en one-man-army for portugiserne. Schweiz havde dog også deres chancer i kampen, og kunne nemt have været på tavlen med flere scoringer - bl.a. da Haris Seferovic ramte overliggeren i slutningen af 1. halvleg.

England tabte til Holland i forlænget spilletid efter 1-1 i ordinær tid. Det var en kamp, hvor England ikke skabte meget, og der skulle et lidt dumt straffespark fra hollændernes side til at sætte englænderne i gang. Marcus Rashford spillede en udmærket kamp, men ellers var der langt mellem snapsene på det engelske hold, som så virkelig trætte ud i kampens slutning. Det kostede også et par personlige fejl af John Stones og Ross Barkley, som reelt afgjorde løjerne til Hollands fordel.

Englands landstræner, Gareth Southgate, gav efterfølgende træthed en del af skylden, og spillerne på det engelske landshold har da også haft en meget lang sæson for de flestes vedkommende. Der har stort set ikke været nogle pauser for spillerne siden VM sidste sommer i Rusland, og der er som bekendt spillet ufatteligt mange liga- og cup-kampe siden da i England.

Vi tror trætheden på det engelske hold bliver afgørende her. Schweiz har formentlig flere kræfter i benene, og måske også en større motivation for at vinde disse bronzemedaljer, end det engelske hold, som må se frem til at kunne gå på sommerferie og lade batterierne op til næste sæson.

Vores spilforslag til odds på Schweiz - England bliver derfor en sejr til schweizerne til odds 3.40 hos Youbet.

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Schweiz - England statistik og historie

Schweiz er uden sejre i deres seneste 11 kampe mod England, hvor det er blevet til tre uafgjorte og otte engelske sejre. Sidst Schweiz slog England var tilbage i 1981 i Basel i VM kvalifikationen, hvor kampen i øvrigt blev beskæmmet af alvorlige optøjer mellem landenes fans. "The Battle of Basel" blev dengang vundet af Schweiz med 2-1.

De to lande har mødt hinanden 30 gange gennem tiderne, og England har vundet 21, mens Schweiz kun har vundet fem. Det er dog værd at notere sig, at fire af disse kampe har status som "uofficielle" hos det engelske fodboldforbund FA.

Tre gange har Schweiz og England mødt hinanden i en slutrunde i en stor international turnering; England vandt 2-0 i gruppespillet ved VM i 1954, og ved EM i 1996 spillede de to lande 1-1 i åbningskampen for slutrunden, som i øvrigt blev afviklet i England. Det seneste møde mellem landene ved en slutrunde fandt sted i ved EM i 2004, hvor England vandt med 3-0.

Det seneste møde mellem landene fandt sted d. 11. september 2018, i en venskabskamp i Leicester, hvor England sejrede med 1-0 på et mål af Marcus Rashford.

Schweiz har aldrig før i historien spillet en bronzekamp i en stor international turnering. Deres bedste resultat til dato er en andenplads ved OL i 1924, hvor de tabte finalen med 3-0 til Uruguay.

England spiller deres anden bronzekamp i træk. Ved VM i 2018 blev det nemlig også til en kamp om 3. pladsen, hvor de tabte til Belgien med 2-0. Dette bliver den 4. bronzekamp i historien for englænderne. Foruden bronzekampen ved VM i sommers, har England også slået Sovjetunionen for EM-bronze i 1968, og tabt til Italien ved VM i 1990 i Italien.

Spil hos Youbet >

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink