Ungarn vs Tyskland

10. juni 2022

Ungarn - Tyskland optakt: Die Mannschaft er favoritter i Budapest

Ungarn får besøg af Tyskland i Nations League 2022/23 lørdag d. 11. juni kl. 20.45 på Puskas Aréna i Budapest. Se Ungarn vs Tyskland optakt med spilforslag og odds her!

Ungarn var på forhånd spået til at være det klart svageste led i Nations League A Gruppe 3, der er blevet kaldt for "dødens gruppe" med Tyskland, Italien og England som modstandere. Efter to runder er Ungarn dog på en overraskende 2. plads ovenpå 1-0 sejren over England i første runde, mens man måtte se sig fortabt tirsdag aften mod Italien. 

Tyskland er på den anden side startet sløjt med 2x remis mod først Italien på udebane og siden hen hjemme mod England, hvor Harry Kane med en straffesparksscoring i kampens overtid sikrede The Three Lions 1-1 og det ene point. 

Ungarn og Tyskland stod overfor hinanden i sidste gruppespilskamp ved sommerens EM 2020 slutrunde. På trods af kampen blev spillet på Allianz Arene i München, så kunne det tyske mandskab ikke knække det heroisk kæmpende ungarske landshold, der med en scoring i kampens døende minutter fik 2-2 med fra opgøret. 

Kan Ungarn igen overraske i rollen som underdogs mod mægtige Tyskland, eller løber Die Mannschaft med den forventede sejr, der kan lægge pres på Italien og England? Læs med herunder, hvor vi bringer optakt og spilforslag til Ungarn vs Tyskland. 

 Spil hos Bet365*

Ungarn - Tyskland
Kampstart:
Lørdag d. 11. juni kl. 20:45
TV / Stream
RTL / TV2 Play
Dommer:
José María Sánchez Martínez (Spanien)
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
6.50 4.75 1.40
Spil hos Bet365*

 

Odds: Ungarn vs Tyskland spilforslag

Ungarn har indtil videre været den største overraskelse i Nations League A Gruppe 3, hvor den undertippede nation har leveret to flotte præstationer i de første kampe. Især 1-0 sejren hjemme over England vil formentlig redde hele det ungarske gruppespil, således de ikke ender på en sidsteplads med 0 point, hvilket man godt kunne fristes til at forvente, når man ser på, hvilke modstandere de er havnet i gruppe med. 

Trods et 2-1 nederlag ude til Italien tirsdag aften, så var gæsterne på ingen måde spillet ud af banen, hvilket 14 skud i kampen også vidner om. Alligevel måtte man dog rejse hjem uden point, men set overordnet på de to første kampe, må de kategoriseres som mere end godkendt for Ungarn, der er strøget direkte op i A-rækken efter to oprykninger i træk fra man startede i C-rækken tilbage i 2019. 

Generelt har det været overraskende at se niveauet hos Ungarn igennem en årrække. I UEFA Nations League har Ungarn i otte kampe på hjemmebane endnu ikke gået fra banen uden at komme på tavlen, så det er hjemmehold med selvtilliden i orden, der træder ind på Puskas Aréna lørdag aften. 

Det samme bør gøre sig gældende for Tyskland, der er ubesejret i deres seneste 11 landskampe på tværs af alle turneringer. Nations League har indtil videre budt på 2x 1-1 kampe, først ude mod Italien og siden hen hjemme mod England tirsdag aften. På papiret ikke den bedste start, men Die Mannschaft har stadig gode muligheder for at slutte øverst og snuppe billetten til finalerne i Nations League, der afholdes i sommeren 2023. 

Selvom Ungarn har gjort en flot figur i turneringen indtil videre, så spiller de deres kamp nummer tre syv dage. Det samme gør Tyskland, men her er bredden noget større og det kan komme til at få en afgørende betydning. Hansi Flick råder over en stjernebesat trup og selvom det ikke blev til fuld plade senest mod England, så var spillet i store perioder af kampen med en pil op. 

Vi forventer at gæsterne komme til at sætte sig på sagerne og i sidste ende løbe afsted med de tre point, der kan vise sig vigtige når det samlede regnskab skal gøres op. En tysk disciplineret indsats bør betyde en sikker sejr, vi satser på Tyskland -1,5 (AH) til odds 2.10 hos bet365. 

Spil hos Bet365*