Wales - Belgien

10. juni 2022

Wales - Belgien optakt: Nations League A Gruppe 4

Wales får hjemme på Cardiff City Stadium besøg af Belgien i Nations League 2022/23 lørdag d. 11. juni kl. 20.45. Se Wales vs Belgien optakt med spilforslag og odds her!

Wales står overfor en svær opgave, når de får besøg af Belgien i 3. runde af UEFA Nations League gruppespillet. Imens waliserne ligger sidst i Gruppe 4 med to nederlag, så står Belgien noteret for en enkelt sejr, efter de tirsdag aften sendte Polen hjem fra Bruxelles med en nedsabling på 6-1. Derfor bør det også være et belgisk mandskab, der rejser til Cardiff med en stor portion selvtillid og troen på en ny sejr, når de møder gruppens bundprop. 

The Dragons kommer med en nylig VM triumf i bagagen, men situationen i Gruppe 4 tvinger dem til snart at hente point, hvis man ikke vil risikere og rykke ned i det næste lag. Ifølge bookmakerne kan det dog godt vise sig vanskeligt lørdag aften. Der er hos bet365 odds 1.80 på en sejr til Belgien, imens en Wales sejr kan spilles til 4.20. 

Kan Bale og Co. rejse sig ovenpå nederlaget til Holland senest, eller henter Belgien en sejr, der kan sende dem tilbage i kampen om førstepladsen? Læs med herunder, hvor vi bringer optakt med spilforslag til Wales vs Belgien på Cardiff City Stadium. 

 Spil hos Bet365*

Wales - Belgien
Kampstart:
Lørdag d. 11. juni kl. 20:45
TV / Stream
TV2 Play
Dommer:
Benoît Bastien (Frankrig)
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
4.20 3.75 1.80
Spil hos Bet365*

 

Odds: Wales vs Belgien spilforslag

Glæden var stor i Cardiff, da de i sidste uge kunne sikre sig en billet til VM 2022 i Qatar med en 1-0 sejr over Ukraine på en frispark af Gareth Bale. Spillerne havde dog ikke mulighed for at glæde sig alt for længe, for kun tre døgn senere var man i aktion igen i Nations League, hvor man stod overfor Holland. Trods en flot indsats, hvor man kun var få minutter fra at hente det ene point, så måtte man se sig slået med en scoring i det 94. minut af Wout Weghorst, der kunne heade alle tre point hjem til Oranje. 

Nederlaget betyder at Wales er isoleret sidst i Gruppe 4, hvor de er uden point efter de første to kampe. På forhånd ligner Wales og Polen de to svageste hold i gruppen, så det er et presset walisisk hold efter de tabte til Lewandowski og Co. i første runde. 

Der er dog ikke noget og sige til at det er vanskeligt for Wales, der spiller fem landskampe indenfor en periode på 14 dage. På trods af Rob Page har indkaldt en stor trup, så kræver det rotation til hver enkelt kamp og det gør det svært at skabe noget kontinuitet på det walisiske landshold, der også var uden Gareth Bale i de første 77 minutter mod Holland. Bale forventes dog at starte ind mod Belgien og han bliver derfor en trussel, som det belgiske forsvar skal holde et ekstra vågent øje med. 

Siden 2012 har Wales og Belgien stået overfor hinanden syv gange. Her har Wales gjort det overraskende godt med kun to nederlag og samtidig to sejre (V2-U3-T2).

De to nationer stod også overfor hinanden i VM kvalifikationsgruppe E, hvor Belgien dog havde mest at juble over med tre point i Belgien efter en 3-1 sejr, mens det endte 1-1 på Cardiff City Stadium tilbage i november. Med til historien er dog, at Belgien vandt skudstatistikken med 16-8 og en boldbesiddelse på 72%, derfor var Wales ikke uheldige med det ene point. 

På papiret har Belgien det klart stærkeste landshold og efter nederlaget mod Holland er der ikke råd til flere svipsere. Med en 6-1 sejr i bagagen må og skal det være et belgisk landshold, der kommer til at dominere i Cardiff. Vi satser på det rækker til tre point, derfor bliver vores spilforslag Belgien -0,5 (AH) til odds 1.86 hos bet365. 

Spil hos Bet365*