25. april 2016

Danske Spil: AGF går ikke igennem foråret uden sejr

AGF har endnu ikke vundet i foråret under Glen Riddersholm, men det skal nok komme, mener Danske Spil, der trods alt har tiltro til, at der kommer mindst en sejr til Århus.

De Hvi'e fra Fredensvang og deres tilhængere venter i spænding på den første pokalfinale i 20 år, men en anden ting, de har måttet kigge i vejviseren efter indtil videre, er tre point i ligaen. I hvert fald under Glen Riddersholms ledelse.

Der er nu kun syv ligakampe tilbage at få de tre point i, og det har Danske Spil udnyttet til at lave et specialspil på, hvornår AGF får deres første sejr. Hvis de da får en.

Men for AGF er der trods alt håb forude, mener Danske Spil, der kun udbyder odds 1,08 på at det lykkes for AGF at få tre point på et givent tidspunkt i løbet af de sidste syv kampe.

Hvis det omvendt går helt af pommeren til for AGF, og når frem til sidste runde mod FCK i Parken med lutter nederlag, så kan man som skeptisk fan (eller bare optimistisk tipper) få odds 125 hos Oddset, på, at AGF taber samtlige deres kampe. 

Hvis de bare undlader at få en sejr i de resterende opgør og altså fortsætter den uheldige stime, så giver det mere ydmyge odds på 6,50 hos Oddset

AGFs resterende kampprogram

AGF - Viborg

FC Midtjylland - AGF

AGF  - Esbjerg

AGF - AaB

FC Nordsjælland - AGF

AGF - OB 

FC København - AGF