16. april 2018

FC Helsingør - AGF spilforslag: Få odds 1.87 på Over 2,5 mål

Helsingør og AGF tørnede sammen i fredags i Aarhus, hvor De Hvide vandt med 2-1. Tirsdag d. 17/4 mødes de igen i Helsingør, hvor AGF kan sikre sig, hvis nødvendigt.

I skrivende stund afventer vi endnu resultatet af mandagens kamp mellem Hobro og Silkeborg, hvor AGF sikrer sig mod nedrykning i år, hvis Hobro får bare ét point i kampen. Ellers kan AGF selv afgøre det allerede tirsdag aften i Helsingør, med den første af i alt tre matchbolde i gruppespillet.

FC Helsingør - AGF odds hos LeoVegas peger også mod en sejr til De Hvide, da der er odds 4.10 på Helsingør, 3.70 på uafgjort og odds 1.85 på AGF. David Nielsens tropper dominerede fredagens kamp i Aarhus, men fik aldrig lukket kampen i tide, og Helsingør ved tæt på at få point med hjem.

Hvordan går det tirsdag aften i Helsingør, hvor hjemmeholdet igen kan spille frit, velvidende at nedrykningskampene venter lige rundt om hjørne? Helsingør - AGF kan ses direkte hos TV3 Sport 1 eller livestream på Viaplay.dk.

Spil hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

FC Helsingør kan spille frit

Christian Lønstrups mandskab startede sæsonen godt, men senere gik gassen lidt af ballonen for Kronborgs Drenge, og Helsingør er nu sakket håbløst bagefter i stillingen.

I gruppe 1 har Helsingør nu 12 point op til Hobro med kun ni point tilbage at spille om, så det er altså stensikkert, at Helsingør skal spille nedrykningsplayoff mod enten Randers eller Lyngby, alt efter hvem der snupper tredjepladsen i pulje 2.

Målet for Helsingør nu bliver, at forberede sig på de kommende playoff kampe, hvor det gælder om at stå stærkt defensivt, og hvor Helsingør bestemt ikke ser ud til at blive noget let hold at slå.

I de seneste mange kampe har Christian Lønstrups mandskab præsteret flot, og ser ud til at være vågnet op til dåd på det helt rigtige tidspunkt i sæsonen, og i den grad kan blive en mundfuld for både Randers og Lyngby i en nedrykningsplayoff over to kampe.

 

Pusic sikrede AGF tre vigtige point

AGF sejrede så sent som fredag aften i Aarhus mod Helsingør, men sejren kom først i hus i kampens sidste minutter, hvor Martin Pusic dukkede op og blev matchvinder for AGF for anden kamp i træk med scoringen til 2-1.

AGF kunne og burde have lukket kampen flere gange undervejs i opgøret, som De Hvide dominerede i størstedelen af de 90 minutter. Flere store afbrændere betød dog, at Helsingør pludselig kunne hive sig tilbage i kampen med en scoring til 1-1, nærmest ud af blå luft.

AGF'erne viste dog igen stort format, som man har gjort det siden afslutningen på efteråret, og fik igen lagt det afgørende pres på Helsingør i kampens slutning. AGF har nu kun tabt én af de sidste 12 Superliga-kampe, og ligner et godt bud på én af favoritterne i det kommende Europa Playoff-slutspil.

 

Odds og spilforslag til Helsingør vs AGF

Sidst AGF gæstede Helsingør Stadion blev det til en 1-5 sejr til De Hvide, og så stor en sejr vinder AGF næppe igen her. Helsingør har på det seneste vist rigtigt gode takter, bl.a. med 3 mål i Parken mod FCK samt en imponerende 2-3 sejr i Silkeborg, og AGF'erne får det formentlig også svært igen tirsdag aften.

Aarhusianerne kan allerede have sikret sig mod nedrykning inden kick off, hvis Hobro får point mod SIF mandag aften, og i så fald bliver det spændende at se, om gassen går lidt af ballonen hos AGF'erne, der i den grad fejrede fredagens sejr over Helsingør, som var det en endelig sikring mod nedrykning.

Måske kan Helsingør overraske her, men først og fremmest spiller vi på en målrig affære som i fredags, hvor linjen gik over 2,5 mål. Det tror vi den gør igen her, hvor begge hold kan spille frit, nu hvor den videre skæbne i gruppespillet synes afgjort.

Helsingør - AGF spilforslag: Over 2,5 mål til odds 1.87 @ LeoVegas.

Spil hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil