11. april 2018

Sporting CP - Atletico Madrid odds: Cruise control for Simeones mandskab

Sporting CP skal hjemme i Lisabon forsøge og vende 0-2 til et samlet avancement i Europa League, når Atletico Madrid gæster det portugisiske hold. Vi er klar med optakt, odds og spilforslag til opgøret her. 

Atletico Madrid fik sig et særdeles godt udgangspunkt, hvor de hjemme i Madrid sikrede sig en 2-0 sejr på scoringer ag Griezmann og Koke. Et resultat som betyder, at Sporting CP skal op og score 3 mål på hjemmebane, hvor at spille sig til videre avancement.

Med Atleticos defensive kvaliteter, er der ingen tvivl om at det bliver en mere end vanskelig opgave for hjemmeholdet. Ser man på oddsene hos Leovegas, så er chancerne for portugisisk succes ganske små. En sejr til Sporting giver pengene 4.70 igen. Omvendt er oddset på en Atletico sejr nede i odds 1.82, mens der er odds 3.40 at hente på X'et.

Tror du Sporting kan spille sig videre til semifinalerne, er der odds 15.00 at hente, mens odds oddset på et avencement til Atletico Madrid er helt nede i odds 1.02.

Spil hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Kick off: Torsdag d. 12/4 kl. 21:05 - Kampen kan ses på Eurosport 2 

 

Spilforslag: Få mål i vente i returopgøret

Atletico Madrid er normalt eksperter til at forsvare en føring. Med en defensiv i verdensklasse bliver det ikke nemt for Sporting at bryde igennem Atleticos defensiv, og vi forventer derfor heller ikke det store festfyrværkeri her.

Atletico Madrid skal ikke frem og jagte noget her. Kampbilledet kan derfor sagtens blive et Sporting hold, der forsøger at skabe kampen, mens Atletico Madrid forsvarer.

Derfor tror vi heller ikke på mange mål her. Som i første opgør regner vi ikke med at der kommer 3 eller flere mål her.

Spilforslag: Under 2,5 mål til odds 1.60 hos Leovegas 

Spil hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Sporting CP med ryggen mod muren

Sporting har ikke haft den bedste optakt til opgøret her. Først tabte man med 2-0 i det første opgør, og efterfølgende har rygterne gået på at klubpræsidenten og flere af spiller har været i totterne på hinanden.

Senest skulle hele 18 spillere være suspenderet fra førsteholdet, men i weekenden var de fleste spillere alligevel med, hvor Sporting hentede en 2-0 sejr hjemme over Ferreira. Vi regner derfor også med at alle spillere er at finde i truppen til opgøret mod Atletico Madrid. Det kan dog ikke undgå at have skabt en dårlig stemning i omklædningsrummet, som måske kan vise sig på banen også.

Sporting må til opgøret Daniel Podence og Bruno Céser.

 

Atletico Madrid i god form

Selvom det kom som en stor skuffelse for Atletico Madrid, at de måtte tage til takke med en 3. plads i deres gruppe i Champions League, så har holdet løftet sig flot her i foråret. På mål af Griezmann og Koke sikrede man sig et yderst fornuftigt 2-0 resultat i det første opgør. Dermed kan Simeones mandskab tage til Portugal for at forsvare en føring, og så er Atletico Madrid meget svære at spille imod.

Den store styrke hos Atletico i denne sæson har atter engang været defensiven, der har været fremragende. Med kun 14 indkasserede mål i 30 kampe, har holdet altså i snit lukket under 0,5 mål ind pr kamp. En imponerende statistik, der vidner om hvor svært det er at spille mod Atletico.

I La Liga ser situationen også godt ud og med 68 point i 31 kampe. Dermed ligner det at Atletico Madrid slutter på 2. pladsen i denne sæson.

Atletico er til opgøret ramt af et par fravær, der dog har været ude længe.  Filipe Luiz er med sikkerhed ude, mens der også er tvivl om Vrsaljko, Giménez og González.