10. april 2018

Marseille - RB Leipzig odds: Europa League-kvartfinale

Marseille tager torsdag d. 12/4 imod RB Leipzig i Europa League. Vi er klar med de bedste odds på opgøret, der kan ses direkte på Canal 9 med kickoff kl. 21.05. 

Spændingen er intakt forud for returopgøret mellem Marseille og RB Leipzig i Europa League. Med en 1-0-sejr på hjemmebane står RB Leipzig med de bedste kort på hånden, men intet er afgjort endnu.

Bookmakerne forventer da også, at vi får et tæt opgør, hvor Marseille dog må påtage sig favoritrollen. En sejr til franskmændene belønnes med odds 2.25 hos LeoVegas, mens en sejr til Yussuf Poulsen & Co. står til odds 3.05. Tror du mere på, at kampen ender uden vinder, er der odds 3.55 hos LeoVegas.

Odds på kampen hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

Marseille - RB Leipzig spilforslag: Målfest i vente på Stade Vélodrome

De fleste forventede, at det første opgør mellem RB Leipzig og Marseille ville blive en sand målfest, men sådan skulle det som bekendt ikke gå. Blot et enkelt mål blev det til på tyskernes hjemmebane, men det scenarie gentager sig næppe på Stade Vélodrome, der er Marseilles hjemmebane.

Her er franskmændene tvunget frem for at jagte et mål, hvilket kan give plads til Leipzigs hurtige offensivspillere som Timo Werner, Bruma og vores helt egen Yussuf Poulsen. Samtidig er det svært at se, hvordan Leipzig skal holde buret rent, hvis defensiven leverer på samme niveau som i weekenden, hvor man tabte med 1-4 til Bayer Leverkusen.

Marseille har ikke scoret i deres seneste to kampe, men inden da havde de scoret 12 mål i fem kampe. Bookmakerne regner med, at vi får en underholdende aften i Frankrig, og den holdning deler vi.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på over 3,5 mål til odds 2.75 hos LeoVegas. 

Spil på over 3,5 mål hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

Marseille skal holde buret rent

At tabe den første af to europæiske kampe på fremmed græs er i sig selv ikke den store katastrofe, da der er mulighed for at vende tingene på hjemmebane. Men at tabe på udebane uden at komme på tavlen, det er en helt anden sag. Og det var desværre, hvad der skete for Marseille i det første opgør.

Med et 0-1-nederlag i bagagen er Marseille ikke blot tvunget til at score foran eget publikum, men de skal samtidig også holde buret rent. Nuvel, en to-målssejr vil naturligvis sende franskmændene videre uanset hvad, men scorer Leipzig blot en enkelt gang, så skal Marseille op og nette tre gange.

Marseille har dermed kniven for struben forud for returopgøret på Stade Vélodrome. Det franske mandskab kan dog glæde sig over, at de har gjort det rigtig godt på hjemmebane i Europa League. Både Athletic Bilbao og Braga blev således sendt hjem med sikre nederlag, og det er ikke usandsynligt, at hjemmeholdet leverer en lignende præstation mod Leipzig.

Til at løse den opgave må Marseille dog se bort fra førstemålmand Steve Mandanda, der også missede opgøret i Tyskland, mens Adil Rami, Rolando og Florian Thauvin også er ude.

 

RB Leipzig har fået en elendig optakt

Jublen ville ingen ende tage, da RB Leipzig i sidste uge besejrede Marseille med 1-0, men i mandags kom der i den grad malurt i bægeret, da Bayer Leverkusen lammetævede Yussuf Poulsen og resten af Leipzig-mandskabet med 4-1 på udebane.

Poulsen havde ellers assisteret Leipzig til en 1-0-føring, men herefter gik det helt galt for danskerklubben, der måtte gå fra banen med et sviende nederlag.

Med nederlaget tabte Leipzig et stort skridt i jagten på top 4, hvor de nu er to point efter netop Bayer Leverkusen med fem spillerunder tilbage af Bundesligaen. Der er dermed ikke råd til flere fejl, mens Leipzig for alt i verden også skal undgå en lignende nedsmeltning mod Marseille.

Til torsdagens opgør må tyskerne se bort fra Konrad Laimer, mens Fabio Coltorti og Marcel Halstenberg er tvivlsomme.

Odds på kampen hos LeoVegas >>