6. april 2018

FC Helsingør - Hobro IK spilforslag: Målfattigt til odds 1.80?

I runde to af Superligaens nedrykningsgruppe står FC Helsingør overfor Hobro IK. Vi har taget et kig på de bedste FC Helsingør - Hobro IK odds, som du finder i vores optakt der inkluderer spilforslag. 

Det er blevet tid til anden runde af Superligaens slutspil, hvor oprykkerne fra Helsingør tager i mod Hobro IK. Hjemmeholdet er solidt plantet i bunden med ni point op til AGF  på andenpladsen, men er inde i en god stime med to sejre i træk. Omvendt ligger Hobro på førstepladsen i nedrykningsgruppen med fire point ned til Silkeborg på tredjepladsen. De har dog mødt modvind på det seneste, eftersom det kun er blevet til én sejr i otte kampe.

Kigger vi på odds på FC Helsingør - Hobro IK odds, er det gæsterne som er favoritter. Hos LeoVegas står en Hobro sejr i odds 2.25, mens en pointdeling giver pengene 3.20 gange igen. Skulle hjemmeholdet overraske og snuppe alle tre point, er der odds 3.35 at hente hos samme bookmaker.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om FC Helsingør - Hobro IK odds  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

FC Helsingør - Hobro IK spilforslag: Få mål på Helsingør Stadion

Det er bestemt et af Superligaens mindst attraktive kampe vi har i vente, når Hobro løber ind på Helsingør Stadion lørdag klokken 12:00. Ikke desto mindre er det en kamp vi skal have afviklet. Hjemme i Helsingør har FC Helsingør spillet meget blandede kampe. Nogen af kampene har de forsøgt sig med en åben taktik, der har resulteret i mange mål, mens de omvendt har låst en håndfuld kampe.

Det har betydet, at små tre ud af deres sidste ni hjemmekampe er endt med mindst tre mål. Det er ikke just imponerende, og det er da heller ikke fordi det er hjemmeholdet selv der ikke kan følge med deres scorede mål. Syv mål er det blevet til i deres sidste ni kampe. Udeholdet er også inde i en mindre krise, da de kun har formået at score syv mål i deres seneste otte kampe. Vi forventer en målfattig kamp på Helsingør Stadion, som LeoVegas kvitterer med flotte odds 1.80.

  • Under 2.5 mål - odds 1.80

Spil på Superligaen hos LeoVegas >>

 

FC Helsingør giver bare ikke op

Det har været noget af en rutschebane tur for Helsingør i deres første Superliga sæson. Det startede fint ud med to sejre i deres første fire kampe, hvor man blandt andet vandt 2-1 over Midtjylland, men siden da er resultaterne udeblevet. Man finder derfor sig selv på en skuffende sidsteplads i Superligaen hele ni point op til AGF og overlevelsen.

Det ser derfor sort ud for oprykkerne, da der kun er 15 point tilbage at spille om. Det er dog ikke definitivt ovre endnu, og det ser ud til at det er holdets tilgang i omklædningsrummet. Man kommer nemlig ind til denne kamp med to sejre i træk over hhv. Nordsjælland og Silkeborg. Holdet har tydeligvis ikke givet op, og med den form som Hobro er inde i fortiden, ser det noget lysere ud.

 

Hobro i bekymrende dårlig form

For Hobro kunne de to ugers pause ikke have ligget bedre, men det ser ikke ud til at holdet har udnyttet dem specielt godt. Holdet har leveret svingende præstationer, hvor den eneste sejr i år kom mod kriseramte Lyngby BK. På hjemmebanen er man stadig foruden en sejr, og det vækker bekymring.

Sidst man var i aktion var mod AGF, der formentlig var slaget om førstepladsen i nedrykningsgruppen. AGF's spil er nemlig kun i konstant positiv udvikling, mens Hobros spil oplever en degressiv form for udvikling. Resultaterne flasker sig ikke, og det har ført til én sejr i de sidste otte kampe.

Det er især effektiviteten i den sidste tredjedel af banen, der har været problemet. Blot syv mål i deres seneste otte kampe er det blevet til, hvoraf tre af dem kom i mod et svagt Lyngby mandskab.  Situationen hos Hobro er ikke blevet bedre efter den meget omdiskuterede matchfixing, som SønderjyskE lige nu er involveret i.

Spil på opgøret hos LeoVegas >>