13. april 2018

Paris SG - AS Monaco: Find de bedste odds og livestream på opgøret

Frankrigs to bedste hold mødes søndag aften d. 15/4, når Paris SG tager imod AS Monaco. Vi er klar med de bedste odds og spilforslag til kampen, der kan livestreames på nettet. 

Paris SG har været helt suveræne i denne sæson, men AS Monaco har bestemt også gjort det godt. Søndag aften mødes de to hold i den franske hovedstad, hvor Paris SG med en sejr kan lade sig hylde som mestre, mens AS Monaco kæmper for at bevare andenpladsen.

Ser vi på odds til Paris SG - AS Monaco, så er hjemmeholdet ikke overraskende favoritter. En sejr til Paris SG belønnes med odds 1.28 hos LeoVegas, mens du får odds 9.35 for en AS Monaco-sejr. Uafgjort står til odds 6.10 hos LeoVegas.

LeoVegas giver dig også mulighed for at livestreame opgøret. Læs meget mere om den mulighed herunder.

Odds på kampen hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

Livestream Paris SG - AS Monaco på nettet

Kampen mellem Paris SG og AS Monaco kan følges direkte på TV3 MAX, men det er også muligt at livestreame kampen direkte på nettet. Det foregår på LeoVegas og er meget ligetil. Du skal først og fremmest at du er logget ind på LeoVegas, og så får du mulighed for at livestreame Paris SG - AS Monaco plus mange andre sportskampe.

Det kræver dog samtidig, at du enten har penge på din LeoVegas-konto eller har oddset på Paris SG - AS Monaco. Ønsker du at finde et godt spilforslag til kampen, kan du med fordel læse vores spilforslag i denne artikel.

Besøg LeoVegas lige her >>

 

Paris SG - AS Monaco spilforslag: Underholdende topbrag i vente

Det plejer som regel altid at være underholdende, når Paris SG og AS Monaco mødes, og søndagens opgør bliver næppe nogen kedelig affære. Det svækker naturligvis PSG's offensiv, at Neymar fortsat er skadet, men med navne som Cavani og Mbappé kan alt ske. Samtidig råder Monaco også over klassespillere i offensiven.

Opgøret mellem Paris SG og AS Monaco er samtidig et opgør mellem ligaens to mest målfarlige hold. PSG har således scoret 96 mål i 32 kampe, mens Monaco har nettet 77 gange.

De seneste indbyrdes opgør taler da også for en målrig kamp. De sidste fem kampe er alle endt med over 2,5 mål, og vi får med sikkerhed en festlig aften i den franske hovedstad.

Ingen af de to hold er særligt presset i Ligue 1, men derfor behøver det ikke at blive kedeligt. Vi ser gode muligheder for et sandt festfyrværkeri og anbefaler derfor over 3,5 mål til odds 2.00 hos LeoVegas. 

Odds på kampen hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

Paris SG kan snuppe titlen

Der er absolut ingen spænding om mesterskabet i Ligue 1, hvor Paris SG fra første fløjt har lignet en sikker mester. Anført af Cavani, Mbappé og Neymar har hovedstadsklubben bombet mål ind på stribe, og de er nu meget tæt på at kunne lade sig hylde som vindere af Ligue 1.

Med en sejr over AS Monaco er mesterskabet i hus, og søndagens opgør har derfor ekstra betydning for hjemmeholdet. Ser man på PSG's hjemmebaneform, så er det da også svært at argumentere for andet end en sejr til Cavani & Co.

Samtlige 16 hjemmekampe er blevet vundet med en målscore på 61-10, og Paris SG er da også favoritter til odds 1.28 hos LeoVegas. Hovedstadsklubben må dog fortsat undvære superstjernen Neymar, mens Draxler, Alves og Verratti også er ude.

 

AS Monaco skal holde fast i andenpladsen

AS Monaco imponerede alt og alle i sidste sæson, hvor de snuppede det franske mesterskab og nåede langt i Champions League. Sommeren blev dog brugt på at sælge mange af holdets bedste spillere, og det er derfor heller ikke den store overraskelse, at man ikke har kunnet levere på samme niveau.

Overordnet set har Monaco dog gjort det fint i denne sæson, selvom de floppede fælt i Champions League-gruppespillet. I den hjemlige liga har PSG været alt for stærke, men med seks runder tilbage har Monaco kurs mod en placering som nummer to i Frankrig. Det kræver dog, at de leverer varen i de sidste par runder, da Lyon og Marseille stadig har mulighed for at indhente dem.

Senest blev det til en 2-1-sejr mod Nantes, og vi skal faktisk helt tilbage til slutningen af november for at finde Monacos seneste liganederlag, hvilket må siges at være ganske imponerende.

AS Monaco må undvære Pietro Pellegri i søndagens opgør.

Odds på kampen hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

Når Monaco møder PSG er det et af fransk fodbolds største kampe.