16. april 2018

West Ham - Stoke: Odds 2.00 på The Hammers mod The Potters

Mandag kl. 21.00 gæster Stoke London Stadium, hvor West Ham venter dem. Find de bedste West Ham - Stoke odds i vores optakt, hvor du som altid også finder spilforslag. 

Stoke står overfor en stor opgave, når de mandag aften skal forsøge at få et resultat med hjem fra London. West Ham er kommet på rette kurs med en 3-0 sejr over Southampton i den forrige spillerunde, samt et flot 1-1 resultat på Stamford Bridge mod Chelsea i sidste uge. Stoke, på den anden side, kommer ind til kampen med fire nederlag i træk og seks point op til 17.pladsen og overlevelsen.

Tager vi et kig på West Ham - Stoke odds, får du i skrivende stund odds 2.00 på hjemmeholdet hos LeoVegas. Tror du gæsterne vinder, kan du spille det til odds 4.20. Ender kampen uden vinder, får du odds 3.50 hos samme bookmaker.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

Læs mere om odds på West Ham - Stoke  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

West Ham - Stoke Spilforslag: Hammers forringer Stoke krise

Stoke City har været forfærdelige i denne sæson, men især deres resultater på udebane har været katastrofale. Der er ingen tegn på, at det skulle blive bedre denne mandag. Holdet har tabt syv ud af deres seneste 11 udebanekampe, og har blot vundet én udebanekamp i hele sæsonen, hvilket var mod Watford tilbage i oktober. Derudover har de et af ligaens absolut dårligste forsvar.

West Ham har heller ikke spillet fantastisk fodbold over en længere periode, men de seneste par uger viser klare tegn på forbedringer. Ser man bort fra deres 3-0 nederlag til Burnley, er mandskabet ubesejret i fem kampe med tre sejre og to uafgjorte. Deres forsvar giver ikke garanti på clean sheets, men det burde være nok til at hapse en snæver sejr over Stoke denne mandag aften.

Marko Arnautovic er brandvarm for tiden med fem scoringer i hans seneste fire kampe for klub og landshold. Han er en nøglespiller for det her West Ham mandskab, og en vigtig brik i at hente sejren over hans tidligere arbejdsgiver, Stoke, denne mandag aften. Han burde være topmotiveret, og vi ser derfor gode chancer for, at han smider bolden bag netmaskerne i løbet af kampens 90 minutter.

Vi spiller derfor:

  • West Ham sejr - odds 2.00.
  • Marko Arnautovic scorer i kampen - odds 2.40

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

West Ham finder vigtig genoprejsning

West Ham lignede mest af alt et hold på kanten til sammenbrud for en måned siden, da de gik til landsholdspause ovenpå et 3-0 nederlag til Burnley på hjemmebane. Deres motivationsløse spil på banen vakte stor debat blandt holdets fans og førte til flere invasioner og opfordringer til bestyrelsen om, at nogen måtte lade livet ovenpå skuffelsen mod et ganske enkelt velspillende Burnley mandskab.

Efter landsholdspausen var der dog en anden stemning omkring West Ham og i omklædningsrummet, og det afspejlede sig hurtigt i holdets kommende kamp mod Southampton. Her viste West Ham nemlig motivation og gejst, hvilket resulterede i en flot 3-0 sejr. De fulgte op på det gode resultat i den efterfølgende runde, da de på udebane mod Chelsea hev et point hjem.

Moyes' mandskab har ovenpå de seneste ugers resultater placeret sig selv i en langt mere gunstig situation. De er at finde på 14. pladsen i Premier League med seks point ned til nedrykningszonen. Derudover har holdet genfundet gejsten, og er selvsikre på at hente flere point mod slutningen af sæsonen. Det er derfor utænkeligt, at vi ikke finder West Ham i Premier League næste sæson.

 

Stoke krise vil ingen ende tage

Stoke befinder sig i en dyb krise, og der er ikke just gode udsigter. Udskiftningen i trænerstaben har ikke vist nogen tegn på forbedring, og holdets nederlag til Spurs i weekenden øgede stimen til ni sejrsløse kampe og fire nederlag i træk.

Selvom nogen af disse kampe har været mod hårde modstandere, så er der ingen undskyldninger for holdets præstationer. Det virker til, at Stoke spillerne har givet op på forhånd. Der er ingen gejst eller motivation på grønsværen, og det efterlader Stoke City i en situation der ligner West Ham's for en måned siden, da de tabte 3-0 til Burnley.

Det efterlader Stoke på en overraskende 19. plads med intet mindre end seks point op til Swansea på 17.pladsen. Der skal andre boller på suppen, hvis Stoke City ikke skal lide et ydmygende ryk ned i Championship, men det ser ikke godt ud på forhånd for klubben. Holdet har været forfærdelige på udebane i denne sæson, hvor vi skal helt tilbage til oktober for at finde deres seneste og eneste sejr på udebane.

De har tabt syv ud af deres sidste 11 udebanekampe siden, og skal nu prøve at hive et resultat hjem i London mod et West Ham mandskab, der blot har tabt én ud af deres seneste seks kampe på hjemmebane.

Spil på opgøret hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil