20. april 2018

Manchester City - Swansea: Udeholdet slipper nådigt fra Etihad

Manchester City kan slappe af i Premier League, mens Swansea jagter overlevelse. Søndag d. 22/4 mødes de to hold på Etihad Stadium, og vi er naturligvis klar med de bedste odds til opgøret. 

Manchester City har været suveræne i Premier League, og for nyligt kunne Pep Guardiolas tropper endelig lade sig hylde som mestre. De resterende fem kampe har derfor ikke den store betydning for City. Det samme kan ikke just siges om Swansea, der har brug for point i jagten på overlevelse.

Man må derfor ikke undervurdere Swansea, når de søndag d. 22/4 møder Manchester City på Etihad Stadium. Her har The Citizens næsten gjort rent bord, og de er da også gigantiske favoritter til odds 1.14 hos LeoVegas. Et spil på Swansea er helt oppe i odds 24.00 hos LeoVegas, mens der er odds 9.40, hvis kampen ender uafgjort.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

Spilforslag: Swansea slipper nådigt fra Etihad Stadium

Der er ingen tvivl om, at Manchester City vil sætte sig på kampen fra første fløjt, men vi tvivler på, at Swansea bliver kørt over. Nuvel, der er naturligvis klasseforskel, men samtidig er der også stor motivationsforskel.

For Manchester City handler opgøret om at føje flere rekorder til deres i forvejen imponerende samling samt at få en god afslutning på sæsonen, men for Swansea står der meget mere på spil.

De walisiske svaner har gjort det godt under Carlos Carvalhals ledelse, men med fem runder tilbage er de endnu ikke sikre på at overleve i Premier League, og motivationen må derfor være enorm hos udeholdet.

At Swansea skulle rejse til Manchester City og vinde virker usandsynligt, men som tidligere nævnt bliver det næppe en storsejr til hjemmeholdet. I det seneste indbyrdes opgør vandt City med hele 4-0, men dengang mødte de også et helt andet Swansea-mandskab, der spillede helt uden selvtillid.

Det har ændret sig under Carvalhal, og vi anbefaler et spilforslag på Swansea +2,5 til odds 1.85. Her er der gevinst, hvis Swansea undgår et nederlag på mere end to mål.

Spil på Swansea +2,5 hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

Er mestrene fra Manchester City motiveret?

Manchester City sikrede sig i søndags det engelske mesterskab helt uden at spille. Det skete, da Manchester United tabte til West Bromwich hjemme på Old Trafford. Resultat betød, at City ikke længere kunne indhentes, og jublen brød dermed ud hos de lyseblå fra Manchester.

Med mesterskabet i hus har Manchester City nu ikke mere at spille for i denne sæson, da holdet er ude af både FA Cuppen og Champions League. Den resterende del af sæsonen handler derfor om at sikre sig nye rekorder og få en god afslutning, men spørgsmålet er, om det er nok til at motivere spillerne?

Pep Guardiola råder naturligvis også et verdensklassemandskab, der kan besejre ethvert hold, men man må ikke undervurdere en ting som motivation. Det er altid fedt at skaffe holdet nye rekorder, men det kan slet ikke sammenlignes med f.eks. søndagens modstandere fra Swansea, der har brug for point i jagten på en ny sæson i Premier League.

Samtidig må Manchester City se bort fra topscorer Sergio Agüero, der er ude resten af sæsonen, mens John Stones og Fernandinho også forventes ude.

 

Swansea kan tage et stort skridt mod overlevelse

Det så skidt ud for Swansea, da Carlos Carvalhal overtog roret i klubben, men under portugiserens ledelse har waliserne fået vendt skuden og de står nu med gode kort på hånden i forhold til at overleve.

Arbejdet skal først gøres færdigt, men med fire point ned til Southampton samt en kamp i hånden ser det yderst positivt ud for Svanerne. Det kræver dog, at holdet leverer en smule bedre, end tilfældet har været i de seneste par kampe. Her har man blandt andet spillet uafgjort mod bundproppen West Bromwich, mens det også kun blev til et enkelt point mod oprykkerne fra Huddersfield.

Swansea er store underdogs i udekampen mod Manchester City, men waliserne har tidligere på året vist, at de kan drille de store. Svanerne har således besejret både Liverpool og Arsenal i 2018, mens det også er blevet til tre point mod Burnley, der i skrivende stund ligger på 7. pladsen.

Til søndagens opgør må Swansea og Carvalhal undvære Wilfried Bony, Leroy Fer og Renato Sanches, mens Sam Clucas, Luciano Narsingh og Angel Rangel er tvivlsomme.

Odds på kampen hos LeoVegas >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil