20. april 2018

Sevilla - Barcelona odds: Spil på Copa Del Rey finalen her!

Lørdag klokken 21:30 skal Sevilla op i mod stormagten fra Catalonien, når de to mandskaber tørner sammen i finalen af den 116. udgave af Copa Del Rey. Find Sevilla - Barcelona odds i vores optakt, hvor du som altid også finder spilforslag til kampen. 

Lørdag aften venter der os en brag af en kamp, når Barcelona og Sevilla støder hovederne sammen i denne sæsons Copa Del Rey finale på Wanda Metropolitano. Med en gunstig position i front i ligaen, kan Barcelona håbe på at hive The Double hjem, mens det for Sevilla er den sidste mulighed for et trofæ i denne sæson.

Indbyrdes har Barcelona dog et godt tag på Sevilla. Tager vi et kig på Sevilla - Barcelona odds, er det ikke overraskende Barcelona som er favoritter til odds 1.40 hos LeoVegas. Skulle Sevilla overraske publikummet på Wanda Metropolitano, kan du spille Sevilla sejr til odds 7.00. Ender kampen uden vinder i regulær spilletid, er der odds 4.80 at hente.

Odds på finaleopgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om odds på Sevilla - Barcelona  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

Sevilla - Barcelona Spilforslag: Valverde lever op til forventningerne

Barcelona har været ofre for en masse kritik på det seneste, især efter deres exit fra Champions League til Roma. Klubben er dog ubesejret i 40 hjemlige kampe i træk, og det må man ikke glemme. Derudover er de ubesejret i 33 af deres seneste 35 kampe i Copa Del Rey. 

Barcelona har dog set trætte ud på det seneste, hvor især forsvaret laver store personlige fejl. Valverdes beslutning om at spare spillere mod Celta Vigo burde dog stille dem i en gunstig position, og vi burde se et brandvarmt Barcelona mandskab til denne finale.

Sevilla har dog været farlige i denne udgave af Copa Del Rey, hvor de på vej mod finalen har vundet syv ud af otte kampe i turneringen. Montella håber på at kunne levere en ny overraskelse mod et storhold, men dette kunne meget vel blive hans største opgave i hele sæsonen. Vi tror dog ikke på Montellas egenskaber her, da Valverde simpelthen har alle ressourcerne til at hente en komfortabel sejr her.

Vi spiller derfor:.

  • Barcelona -1.5 AH - odds 2.07

Spil på Copa Del Rey finalen hos LeoVegas >>

 

Vincenzo Montella spiller med musklerne

Det har bestemt været et andet Sevilla mandskab der er mødt op til kamp under Vincenzo Montella. De har spillet med musklerne på den store scene, hvor de blandt andet slog Manchester United ud af Champions League før de selv fik samme tur af Bayern Munchen. Det var dog et fantastisk arbejde af Vincenzo Montella. Et samlet resultat på 2-1 var nok for hans mandskab, da de endegyldigt satte en stopper for Mourinhos mandskab på Old Trafford, hvor de vandt 2-1.

Mens Sevilla har leveret flot spil i Champions League, har de europæiske takter ikke afspejlet sig i den hjemlige liga, hvor de på nuværende tidspunkt er på en syvende plads. Det er dog ikke kun i Champions League, at Vincenzo Montella har haft styr på de store hold. Også i Copa Del Rey viste han attitude, da de besejrede Atletico Madrid over to kampe. Man tabte først 2-1 på Wanda Metropolitano, men overraskede ved at sejre 3-1 på eget græs.

Barca har dog haft et godt tag på Sevilla, hvor det er blevet til sejr i fire ud af de seneste fem opgør mens det femte og sidste endte i en remis. Man kommer dog ind til kampen frustreret, da man ikke formåede at score på nedrykningstruede Deportivo La Coruna, men så længe Montella står i spidsen for Sevilla, skal man ikke afskrive dem.

Barcelona med kurs mod The Double

Hvilken fantastisk sæson for Barcelona under Valverdes ledelse, men der alligevel går ind til Copa Del Rey finalen ovenpå nogen tvivlsomme resultater. Man har uden tvivl imponeret i den hjemlige liga, hvor man på førstepladsen med 12 point ned til Atletico Madrid på andenpladsen allerede har sikret titlen.

Det så dog også godt ud i Champions League, da man trak Roma. En 4-1 sejr i første etape på hjemmebane over Roma i kvartfinalen lignede det forventelige og uundgåelige for Roma, men ud af det blå trak det italienske mandskab en stor kanin op af hatten, da de slog Messi og company 3-0 på Stadio Olimpico i Rom. Det pludseligt exit har sat sine tvivl omkring Valverdes egenskaber som træner, til trods for flere måneder med god ledelse.

En stor del af Barcas problemer skal tildeles deres forsvar hvor især Gerard Pique, Samuel Umtiti og Jordi Alba har spillet svingende. Forsvarsspillerne har ellers spillet solidt igennem hele sæsonen, men er her til slut på sæsonen begyndt at vise tegn på træthed. Der skal dog andre boller på suppen til finalekampen mod Sevilla, da Barcelona har indkasseret 10 mål i de seneste seks kampe. Det er frygtelig statistik taget i betragtning af, at Barcelona kun havde lukket 11 mål ind i 24 kampe før den dårlige stime.

Til trods for The Double i sigte glemmer Barcelona fansene næppe Champions League skuffelsen, der ellers så komfortabel ud med en 4-1 føring ind mod anden kamp. Valverde har gjort et godt stykke arbejde, hvis han sikrer Barcelona La Liga og Copa Del Rey, men det vil for evigt stå i skyggen af skuffelsen mod Roma.

Spil på finaleopgøret hos LeoVegas >>