22. april 2018

Everton - Newcastle odds: Magpies henter femte sejr i træk

Formstærke Newcastle gæster Goodison Park mandag klokken 21:00, hvor Everton venter dem. Find de bedste Everton - Newcastle odds i vores optakt, hvor du også finder spilforslag til kampen. 

Everton og Newcastle den 35. runde af Premier League, når de mandag aften klokken 21:00 tørner sammen på Goodison Park i Liverpool. Sam Allardyce har fået holdet til at præstere, hvilket har resulteret i, at man i skrivende stund befinder sig 13 point væk fra nedrykningszonen. Rafa Benitez har ligeledes bragt sit hold på rette kurs, hvor de ind mod denne kamp har vundet fire kampe i træk.

På Goodison Park har Everton dog et godt tag på Newcastle, hvor de har vundet fire ud af deres seneste fem kampe mod Newcastle mens den femte og sidste kamp endte uafgjort (4-1-0). Everton er også favoritter til odds 2.30 hos LeoVegas, mens en Newcastle sejr står i odds 3.45 hos samme bookmaker. Ender kampen uden vinder, kvitterer LeoVegas med odds 3.35.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om odds på Everton - Newcastle  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

Everton - Newcastle Spilforslag: Magpies henter femte sejr i træk

Newcastle surfer på en fantastisk stime, men de skal passe på ikke at støde hovedet mod muren, når de møder et Everton mandskab som har hentet 24 ud af 36 mulige point hjem på Goodison Park. Sam Allardyce virker beroligende omkring denne kamp, da hans hold befinder sig milevidt væk fra nedrykningszonen, mens Everton har formået at vinde otte ud af de seneste ni indbyrdes opgør mod Newcastle.

Everton er dog sejrsløse i tre kampe, og holdet ser en smule demotiveret ud på banen. En eventuelt plads i Europa League ser urealistisk ud, og man befinder sig derfor i en standby position i ligaen, hvor man hverken kan nå det ene eller andet. Newcastle befinder sig i deres bedste form i denne sæson, og selvom holdet ikke kan nå europæiske pladser, ser det ud til at Benitez' drenge kæmper om respekten fra kollegaerne rundt omkring i Premier League. Det er tydeligt, at Newcastle gerne vil associeres med klubbens flotte historie igen. Vi tror på Benitez og hans drenge fortsætter den flotte stime, og henter en sjælden sejr på Goodison Park.

Vi spiller derfor:

  • Newcastle sejr - odds 3.45

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

 

En blandet sæson for Everton

Everton fans har haft en følelsesladet blandet sæson, der går helt tilbage til sommer. Man sprang transferbudgettet med nye og spændende ansigter, og var klar til en storslået sæson, der forhåbentlig kunne afkaste en plads i europæisk fodbold af sig. Det skulle dog vise sig, at det mest afgørende træk på transfermarkedet, var salget af holdets største stjerne, Romelu Lukaku. Romelus fravær var så afgørende i Evertons spil, at daværende manager, Ronald Koeman, måtte lade livet i den varme stol for Liverpool klubben.

Ind kom Sam Allardyce som den nye mand i stolen, og selvom fansene var utilfredse med ledelsen beslutning om hyringen af Sam, kan man ikke benægte hans positive resultater på Goodison Park. Han overtog et Everton mandskab der var nedrykningstruede og fik dem trukket op i den bedre halvdel af tabellen.

Der er stadig en matematisk chance for at booke en billet til Europa League, men den chance er næsten ikke-eksisterende. Ottendepladsen, hvor Leicester ligger i skrivende stund, er dog et realistisk mål, og skulle Sam Allardyce hive den ligaplacering hjem, vil det være en tilfredsstillende afslutning på en ellers hektisk sæson.

 

Rafa Benitez viser tænder i Premier League

Rafa Benitez og Newcastle rodede i lang tid rundt i bunden af tabellen, men Benitez har for alvor vist tænder de seneste par uger. Magpies befinder sig på nuværende tidspunkt på en sejrsstime af fire kampe, hvor man senest slog Arsenal 2-1. Det er bestemt et hold der er sat på overarbejde i målet om at afspejle sig selv i klubbens store historie, men deres seneste form har dog hjulpet dem i den rigtige retning af at igen blive anerkendt som en klub, der hører til i toppen af Premier League.

Resultaterne har dog bestemt flasket sig bedre på hjemmebanen end på fremmedgræs. De har blot vundet ét af deres seneste 14 besøg andetsteds i Premier League, hvoraf de har tabt syv af dem. De skal nu op i mod et Everton mandskab, som har vundet otte ud af de seneste ni indbyrdes opgør mod dem. Derudover har Everton vundet de seneste syv ud af otte kampe i mod hold udenfor top fem placeringerne, hvilket bestemt sætter Rafa Benitez på overarbejde til denne kamp.

Spil på opgøret hos LeoVegas >>