31. august 2018

AGF odds tilbud: Få odds 8.00 på 'GF-sejr mod Vendsyssel

AGF tager søndag d. 2. september mod Vendsyssel på Ceres Park, og som et godt odds tilbud på kampen, kan man få odds 8.00 på AGF-sejr mod Vendsyssel.

AGF har ikke vundet mange kampe i denne sæson, men er til gengæld også stadig ubesejrede, som det eneste hold i denne Superliga-sæson. På søndag tager AGF så imod oprykkerne fra Vendsyssel på hjemmebane, og her er kravet unægteligt tre point til David Nielsen og Co. Hos bookmakeren betfair, er man nu klar med et flot odds 8.00-tilbud på AGF sejren mod Vendsyssel.

Odds tilbuddet på AGF mod Vendsyssel gælder kun for nye kunder hos bookmakeren.

Få odds 8.00 på AGF >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Spil Ansvarligt

 

AGF - Vendsyssel tilbud: Få odds 8.00 på sejr til AGF

Vil du gøre brug af odds tilbuddet hos betfair, og dermed få odds 8.00 på AGF-sejr over Vendsyssel, er det simpelt at komme i gang. Følg blot disse tre trin:

1. Opret Konto med promokode
Det er vigtigt, at du er ny spiller/kunde hos betfair, og at du opretter din konto med den rigtige promotionkode. Promokoden for odds tilbuddet på AGF mod Vendsyssel er ZFBJ4J, og du kan sikre dig, at du bruger den rigtige promokode ved at benytte et af vores henvisningslink med automatisk promokoden.

2. Spil 50 kr. på AGF-sejr til normalt odds
Spil 50 kr. på AGF til at vinde kampen til det normale kampodds, som var 1.55, i betfairs Sportsbook. Du må gerne spille mere end 50 kroner på det normale AGF odds, men kun 50 kr. kvalificerer altså til det forhøjede odds 8.00 på AGF-sejren. Bemærk at spil via Spillebørsen hos betfair ikke tæller med.

3. Vinder AGF, vinder du
VInder AGF kampen, vinder du også. Gevinsten fra det normale odds udbetales som kontanter, mens den overskydende gevinst fra odds boostet udbetales som en bonus. Bonussen skal spilles igennem én gang til odds 1.50 eller højere indenfor 90 dage.

Få odds 8.00 på AGF >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Spil Ansvarligt

Hvorfor anbefaler vi dette AGF odds tilbud?

Det er ikke hver dag, man ser et godt odds tilbud på AGF hos bookmakerne, hvor fokus ofte er på f.eks. kampene i Premier League eller de store europæiske turneringer, som Champions League og Europa League, hvor AGF sjældent er med. For nu ikke at sige "aldrig".

Men AGF er i den grad med i denne sæson i Superligaen, hvor holdet gør det ganske fortrinligt, og det bør da også blive til en sejr over Vendsyssel søndag d. 2. september. Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren betfair, og har man et bankende hjerte for AGF eller gode odds i almindelighed, så virker det oplagt at gå efter odds 8.00 på en hjemmesejr til et af Superligaens stærkeste hold netop nu, mod oprykkerne fra Vendsyssel.

Få odds 8.00 på AGF >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Spil Ansvarligt