NordicBet

NordicBet

Læs om bookmakeren NordicBet i denne anmeldelse på Oddsforum.dk. Vores redaktion har kigget nærmere på fordele og ulemper ved NordicBet som bookmaker i Danmark.

NordicBet er efterhånden en veletableret bookmaker med mange år i det danske marked på bagen. NordicBet var blandt de første der fik dansk licens efter liberaliseringen af spilleloven, og tilbyder i dag både odds, poker og casino til danske kunder.

Som ny bettingkunde hos NordicBet, kan man gøre brug af et særligt velkomsttilbud om et 500 kroner risikofrit væddemål som bonus. Læs mere om bonussen via linket, eller gå i dybden med NordicBet i vores bookmaker anmeldelse forneden først. Her kan du læse meget mere om, hvad du kan forvente som ny bettingkunde hos NordicBet.

Se også: NordicBet Odds Bonus

Spil hos NordicBet >>

* R/v gælder for tilbud | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink | ludomani.dk

 

NordicBet bookmaker anmeldelse

Spiludvalget hos NordicBet er særdeles godt når vi snakker fodbold og specielt nordisk fodbold er en topprioritet.

I mange tilfælde går NordicBet endda langt ned i rækkerne og tilbyder mange underholdende specials.

På trods af et hovedfokus på fodbold, så er de mange andre sportstyper altså ikke lagt i glemmebogen hos NordicBet. Hvis du for eksempel synes, at amerikansk fodbold er et federe spil at følge med i, så kan du sagtens vædde på disse kampe også.

Så hvis du hellere vil sidde tirsdag aften og se Baltimore Ravens spille imod Carolina Hurricanes, men gerne vil have lidt mere sjov, så er NordicBet et sikkert sted at gå hen. Desuden findes der mange andre sportsgrene at vælge mellem, så de fleste vil få deres behov dækket her.

At live-bette på Nordicbet er både intuitivt og nemt. Der er forholdsvis meget at vælge i mellem, og det er godt.

Ulempen for NordicBet er dog deres manglende specialviden i flere sportsgrene, der gør, at særligt deres live betting har lidt lavere tilbagebetalingsprocenter.

Udbuddet af live-odds bliver hele tiden større, omend det endnu ikke er helt er på niveau med de bedste live-odds udbyddere. Men igen, så er deres fokus på, og muligheden for at kunne spille på de lavere rækker, i en klasse for sig.

 

Limitering hos NordicBet

Limitering er ikke særligt udpræget hos NordicBet, men samtidig er det stadig ikke altid uden begrænsninger at spille hos NordicBet.

Der er sat visse grænser på forskellige bets, som generelt betyder at kunderne maksimalt kan opnå en nettogevinst på 1.000 euro, altså cirka 7.500 kroner.

Dog er der visse tilfælde hvor dette beløb kan være højere eller lavere.

Der kan være gode hensigter med at have en form for limitering, da det kan virke som en beskyttelse for brugere så de kan være sikre på at modtage deres penge.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning har NordicBet også en personlig limit, som dog ikke bruges ofte.

Denne indføres nemlig kun, når en kunde har en stor overvægt af spil som kommer fra tips fra lukkede spillefora eller betalingsspillesites.

Dette er ikke unikt for NordicBet, og det er kun en meget lille andel af kunderne hos NordicBet, som har fået sat en sådan limit.

 

Tilbagebetalingsprocent

Her ligger NordicBet rigtig godt med sine 94,5% i gennemsnit. Dette er blandt andet fordi oddsene ofte hurtigt bliver lagt op og man kan derfor, nogle gange, fange NordicBet i at sætte lidt for høje odds, hvilket kommer de hurtige kunder til gode.

Ellers så er det, helt klassisk, på deres hovedmarkeder, hvor der er størst mulighed for at hente et ekstra højt odds.

 

App og mobil betting hos NordicBet

Når du kommer ind på NordicBets hjemmeside så er den let at overskue. Farvetemaet holdes i blåt og hvidt, hvilket giver siden et lettere og roligt udtryk.

Dette bevirker desuden, at hjemmesiden er noget nemmere at forholde sig til end nogle andre betting sider, du kan finde på markedet.

Desuden er det nemt at navigere rundt imellem de forskellige typer spil, da de er overskueligt opdelt efter sportsgren og type.

Som en ekstra fordel ved hjemmesiden, kan man personalisere sin konto ved hele tiden at have de spil man spiller mest på forsiden, når man logger ind. På den måde sparer man tid og får en mere personlig oplevelse.

Appen er noget mindre struktureret og har lidt for meget tekst når man går ind i menuen.

Desuden mangler denne app også en søge-funktion, som mange af konkurrenterne jo også gør.

Det positive ved appen er, at man kan placere de samme væddemål som på desktop versionen.

 

Livestream hos NordicBet

Af andre tjenester som kunderne kan underholdes med, findes live-streaming af mange forskellige kampe i rigtig mange forskellige sportsgrene.

Fordelen ved NordicBets live-streaming er at man nemt kan finde en kalender over hvilke kampe der vises i fremtiden.

Dermed kan man som kunde sikre sig, at man ikke går glip af en vigtig kamp.

Man savner hos NordicBet lidt flere initiativer til hvad kunderne ellers kan underholdes med. Man har prøvet at lave en lille reklame på hjemmesiden, hvor man vil have folk til at spille på Premier League.

Dette tiltag virker dog lidt kedeligt, da der kun står faktuelle ting som mange brugere allerede ved.

Man kunne med fordel eksempelvis have lavet en konkurrence, som gjorde det mere attraktivt at oddse på f.eks. Premier League.

 

Kundeservice

Får du nu problemer med noget i forbindelse med din oplevelse hos NordicBet, så er hjælpen ikke langt væk.

Kundeservicen er nemlig hele tiden indenfor rækkevidde, via email eller på telefon alle ugens dage imellem klokken 8:00 til 23:45.

Skulle katastrofen nu melde sig, og du ikke er i stand til at ringe ind til kundeservice, så kan du også skrive ind til NordicBet via LiveChatten som er tilgængelig på hjemmesiden.

Denne er tilgængelig i næsten samme tidsrum som telefontiden, altså fra 8:00 til 00:00 alle ugens dage. Det ville være et plus, hvis der havde været en udviddet livechat, mindst et par gange om ugen.

 

Konklusion: NordicBets samlede vurdering som bookmaker

Samlet set er NordicBet et godt sted at spille, især hvis dit interesseområde ligger indenfor fodbold og især nordisk fodbold. Dette er den del af sitet, som der lægges mest vægt på.

Derudover får man som kunde en rigtig god desktop version, ligesom appen også fungerer udmærket.

Der er dog et par mindre gode ting: Der er risiko for limitering, hvis du vinder rigtig meget hos NordicBet ligesom velkomstbonussen også har noget høje gennemspilskrav.

Til gengæld får man som kunde et stort udvalg af sportsgrene og liveodds. Så når det kommer til stykket er NordicBet en ganske glimrende udbydder.

Spil hos NordicBet >>

* R/v gælder for tilbud | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink | ludomani.dk

Siden indeholder henvisningslinks til NordicBet. Anmeldelsen er foretaget af Oddsforum-redaktionen, og beskrivelsen af bookmakeren er vores subjektive mening om bookmakerens tilbud og services netop nu. Regler og vilkår gælder for tilbud | Spil ansvarligt | +18 |