12/2: Champions League 1/8-finalerne starter i dag

12. februar 2019

12/2: Champions League 1/8-finalerne starter i dag

Tirsdag d. 12/2-2019 byder på Champions League 1/8-finaler i både Manchester og Rom, samt et enkelt Europa League opgør i Istanbul. Herudover byder dagen også på fodbold fra lavere rækker i både England og Italien. Få overblik over det mest spændende sport i dag her i dagens overblik på Oddsforum.dk.

Champions League vender tilbage i dag, hvor de første to af i alt otte 1/8-finaler finder sted. Manchester United møder Paris St. Germain på Old Trafford, mens Roma tager i mod FC Porto på Olimpico i Rom.

Manchester United har gyldne chancer for et godt udgangspunkt før returopgøret mod PSG, da franskmændende efter alt at dømme er uden både Neymar og Cavani til opgøret. Hvordan det spænder af, kan man følge direkte på TV3+ som aftenens kamp fra Champions League.

Roma har netop fået godkendt planerne om et nyt stadion (uden løbebane naturligvis), så der skrives altså på et af de allersidste kapitler i AS Romas Champions League-historie på Olimpico. Du kan læse mere om de to kampe i Champions League via links'ne til optakterne foroven, hvor vi også er klar med spilforslag til begge kampe.

Fenerbahce og Zenit tyvstarter Europa League runden

Fenerbahces frygtede hjemmebane, Sukru Saracoglu Stadium (foto: shutterstock.com)

Allerede klokken 18:55 er der mulighed for at tune ind på EuroSport 2, og følge tyvstarten på Europa Leagues 1/16-finaler mellem Fenerbahce og Zenit Skt. Petersborg.

Resten af kampene i 1/16-finaler i Europa League spilles først torsdag. Her er klubber som Chelsea, Arsenal, Napoli og Sevilla stadig er med i turneringen som de største favoritter hos bookmakerne. F.eks. er der hos bet365 odds 5.00 på Chelsea til at vinde Europa League, mens der er odds 7.00 på Arsenal og Napoli.

Mere fodbold i England, Tyskland, Italien og Afrika

Dagen i dag, tirsdag d. 12. februar, byder også på fodbold fra den engelske Championship, League 1 og League 2, mens der i Tyskland og Italien spilles kampe i 3. Liga og Serie C.

I Championship i England er aftenens mest interessante kamp velnok mødet mellem West Brom og Nottingham Forest, som vises på TV3 Max. Der bliver dog nok langt mellem TV-seerne, da kampen falder sammen med kick off i Manchester United - PSG på søsterkanalen 3+. I alt er der 12 kampe på plakaten i England fra Championship, League 1 og League 2 i dag, mens der også spilles kampe i de laveste rækker.

Andetsteds på kloden - nemlig i Afrika - er der i øvrigt også gang i CAF Champions League, som er det afrikanske kontinents svar på UEFA Champions League. Her har alle hold spillet tre kampe i gruppespillet, og bet365 har igen odds på kampene i Gruppe A-D som spilles kl. 14:00, 17:00 og 20:00 dansk tid.

+18 | Spil Ansvarlig | Reklamelink