10. januar 2017

Få 200 kr. risikofrit mobilspil på Håndbold VM hos NordicBet!

Håndbold VM 2017 nærmer sig, og det betyder også en række specials fra bookmakerne. NordicBet er derfor også ude med et stærkt tilbud om 200 kroner risikofrit spil!

Det regner altid med tilbud, når vi nærmer os slutrunder, hvad enten det er i fodbold eller håndbold, og sådan er det også med VM i håndbold 2017.

NordicBet er klar med et af de flotteste, for de giver dig intet mindre end et 200 kroner risikofrit væddemål på din mobil eller tablet - og det er ikke det hele, for du får oven i hatten 10 spins med til en af NordicBets nyeste spillemaskiner, Warlords!

Som om at det ikk skulle være nok, så gælder tilbuddet både nye samt eksisterende kunder hos NordicBet.

Sådan får du 200 kroner risikofrit på Håndbold VM

Der er ikke de store ben i at benytte dig af tilbuddet.

Trin 1: Du skal bare gå til NordicBet via et af vores links her på siden og derefter tilmelde dig kampagnen via "Tilmeld"-knappen.

Trin 2: Din konto bliver derefter krediteret med et risikofrit mobilvæddemål på 200 kr., som du kan bruge på en hvilken som helst af de indledende gruppespilskampe under håndbold-VM - plus 10 freespins på Warlords, til brug på mobilen. Det er her vigtigt, at du har 200 kroner på din konto, som du kan anvende til tilbuddet. NordicBet sætter altså IKKE 200 kroner ind på din konto.

Trin 3: Hvis du taber, bliver de 200 kroner ført tilbage til din spilkonto, kvit og frit.

Hvis du vinder, så er der et gennemspilningskrav på 3 gange gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen), til minimumsodds 1,50 indenfor 60 dage.