Æresdivisionen: Generobrer PSV den hollandske fodboldtrone?

2. marts 2018

Æresdivisionen: Generobrer PSV den hollandske fodboldtrone?

I den hollandske Æresdivision resterer der netop nu ni spillerunder inden mesterskabet skal placeres. Skal det lykkes førerholdet fra PSV at generobre den hollandske fodboldtrone?

I Holland har de forsvarende mestre fra Feyenoord forlængst spillet sig ud af mesterskabskampen, som nu står mellem PSV og Ajax Amsterdam.

PSV har et forspring på syv point ned til Ajax med 27 point tilbage at spille om, hvilket gør Eindhoven-klubben til storfavoritter til at vinde mesterskabet i Holland til odds 1.12 hos LeoVegas. Tror man stadig på Ajax som mestre i Holland, er der et flot odds 5.50 at hente på danskerklubben.

Se fodbold odds hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Kan Ajax indhente PSV i Æresdivisionen i år?

PSV Eindhoven har vundet 23 hollandske mesterskaber - 10 færre end rivalerne fra Ajax - men det ligner unægteligt endnu en reducering til PSV i år.

I Ajax Amsterdam fik man ikke den bedste start på sæsonen, og de seneste par måneder har Kasper Dolberg været skadet, hvilket selvfølgelig har været et tab for klubben.

Ajax har dog vundet stort set alle kampe i Dolbergs fravær alligevel, og er nu ubesejret i de seneste 14 kampe. Det nytter dog ikke meget i pointregnskabet, når PSV ligeledes tordner derudaf uden at sætte nævneværdige point til side.

Kun to kampe har PSV tabt i hele sæsonen, hvor man stadig er ubesejret hjemme på Philips Stadion, og vi skal altså være vidner til en markant formnedgang hos PSV, hvis Ajax skal have chancen for at komme tilbage og snuppe titlen - formentlig i de sidste spillerunder.

 

PSV og Ajax mødes i april

PSV og Ajax mødes i Eindhoven i fjerdesidste spillerunde, d. 15. april, og hvis Ajax kan hente point på PSV i stillingen inden da, kan Lasse Schøne og Co. i Amsterdam måske alligevel spænde ben for det nuværende førerhold i Æresdivisionen.

Det omvendte opgør i Amsterdam blev spillet i december 2017, hvor Ajax pulveriserede PSV med en 3-0 sejr i Amsterdam Arena. Det vil naturligvis blive svært for Ajax at vinde kampen i Eindhoven, men Ajax har dog vundet to af deres tre seneste kampe på Philips Stadion.

PSV vandt senest mesterskabet i 2015/16, hvor de succesfuldt forsvarede titlen fra 2014/15 sæsonen, og vandt Æresdivisionen back-to-back.

Se fodbold odds hos LeoVegas >>