Atalanta - Dortmund odds: Returopgør byder på ny målfest

22. februar 2018

Atalanta - Dortmund odds: Returopgør byder på ny målfest

Die Borussen Die Schwarz Gelben lægger vejen forbi Stadio Atleti Azzuri d'Italia, hvor returopgøret mellem Atalanta og Dortmund finder sted. Find de bedste Atalanta vs Dortmund odds her. Læs vores optakt, der også indeholder spilforslag på kampen. 

Et af de mere spændende opgør i denne runde af Europa League, er opgøret mellem Atalanta og Dortmund. Begge hold vil gerne nå langt i turneringen, hvilket de tydeligt viste for syv dage siden, da det første opgør kastede fem mål fra sig. Det var Dortmund der scorede det femte og sidste mål i overtiden takket være deres lånte stjerneangriber, Michy Batshuayi.

Tager vi et kig på Atalanta - Dortmund odds, er det denne gang italienerne som er favoritter. Du får i skrivende stund odds 2.33 på en hjemmesejr hos LeoVegas. En ny tysk sejr giver odds 2.90, mens uafgjort står til odds 3.60 hos samme bookmaker.

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Læs mere om Atalanta vs Dortmund odds i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag på kampen.

 

Atalanta vs Dortmund odds: Mål i begge ender

Der er gode chancer for en ny underholdende kamp i returopgøret i Atalanta. Det første opgør kastede fem mål af sig, og der er intet der tyder på en målfattig kamp i Italien. Dortmund er ikke et hold der lukker ned og venter på kontraangrebene, og Atalanta bliver nødt til at komme fremad og indhente deres et-måls nederlag i Dortmund.

Atalanta har spillet fantastisk på hjemmebane, hvor de har scoret 1,62 mål pr. hjemmekamp i gennemsnit. Det er blevet til 16 mål i syv Europa League kampe, og det tyder på et brandvarmt offensivt hos italienerne. Omvendt har Dortmunds Michy Batshuayi set brandvarm ud, hvor han har kasset otte gange i hans sidste otte Europa League optrædener. Han scorede også to mål i det første opgør I Tyskland.

Generelt set har de to hold svært ved at holde bolden ude af eget net. Hjemmeholdet har indkasseret fem mål i deres seneste tre kampe, mens Dortmund har indkasseret i alle deres Champions League kampe i år.

Vi anbefaler derfor følgende spilforslag: 

  • Over 2.5 mål til odds 1.60 hos LeoVegas
  • Michy Batshuayi scorer i kampen til odds 2.00 hos LeoVegas
  • Atalanta sejr til odds 2.40 hos LeoVegas

Se flere Atalanta vs Dortmund odds hos LeoVegas, der tilbyder over 160 markeder på kampen. 

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Atalanta med store forhåbninger i Italien

Atalanta var fantastiske i Tyskland, men deres flotte præstation stod alligevel i skyggen af Michy Batshuayis mål i overtiden. Et uafgjort resultat havde ellers været en stor fordel for italienerne, men to udebanemål og et snævert nederlag er slet ikke dumt.

Der er stadig meget arbejde forude, men det er bestemt ikke umuligt. To mål i Tyskland bekræftede Dortmunds dårlige forsvarsproblemer, som har plaget dem hele sæsonen. Atalanta scorer i gennemsnit 1.62 mål pr. hjemmebanekamp, hvor de også har været eksemplariske i Europa. De scorede tre mål i deres første to hjemmekampe i Europa League, hvor de i tredje og sidste kamp lukkede og slukkede med et flot 1-0 resultat over Lyon.

Det kunne meget vel ende ud i et nyt målrigt opgør i Italien, som vi også så i Tyskland, men det passer hjemmeholdet helt fint. De har scoret 16 mål i Europa League i denne sæson, og kunne meget vel ende med at score mindst to mål mod Dortmund igen.

 

Michy Batshuayi fører an for Dortmund

Dortmund har en et-måls føring ind mod returopgøret, men de er ikke just et hold der går ind og parkere bussen fra startfløjt af og håber på kontraangreb. Vi kan bestemt forvente et angrebs orienteret Dortmund mandskab, der går efter målene.

Dortmund har dog haft store problemer på den europæiske scene i år. De har indkasseret mål i alle deres Champions League gruppespilskampe, og endte på en delt tredjeplads med APOEL med blot to point. Kun målscoren sendte Dortmund fremfor APOEL til Europa League. Det er derfor en billig billet de er kommet med på.

Dortmunds nye mand i sort og gult er lejesvenden fra Chelsea, Michy Batshuayi. Den nye Dortmund mand har gjort et positivt indtryk siden første dag, hvor han scorede to gange mod Köln. Han har scoret adskillige gange siden, og krydrede de gode takter med to nye mål i det første opgør mod Atalanta. I Europa spiller han fantastisk, hvor han har scoret otte gange i hans sidste otte kampe. Han kunne meget vel komme på tavlen igen denne torsdag.

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil