Tipperne har allerede kåret de spanske mestre

5. januar 2017

Barcelona vs Bilbao på San Mames

FC Barcelona kommer på besøg hos Athletic Bilbao i første runde af 1/8-finalen i Copa del Rey, og det er ikke nogen walkover, selvom den navnkundige MSN-trio er med i truppen.

Athletic Bilbao – FC Barcelona Odds

Det er tid til endnu et opgør i Copa del Rey, der allerede har været meget underholdende i denne uge med flotte sejre til Celta og Real Madrid som følge. Nu skal mægtige Barca så et smut til Bilbao, hvor de i den første 1/8-finale møder et hjemmehold, der har gjort det fint foreløbigt i denne sæson, hvor de ligger på en syvendeplads.

De har været stærke i defensiven, men har omvendt haft lidt svært ved at score mål offensivt, hvor kun ræven Aritz Arduriz for alvor har præsteret.

Barcelona har som bekendt ikke så svært ved at score mål, og selvom nogle måske kunne frygte, at de mangedobbelte spanske mestre sparer kræfter, så er det en meget stærk trup, der er taget til Bilbao, der altså ikke skal regne med nogen hjælp der.

Det er dertil også første kamp efter vinterpausen, så man kan gå ud fra, at det er nogle udhvilede spillere, Barcelona kan stille med – og ja, også MSN-trioen, der spås alle at spille fra start.

Bilbaos chance kan ligge i, at Barcelona som bekendt har en returkamp på Nou Camp, så de behøver strengt taget ikke gå all in på San Mames. De fleste resultater vil kunne vendes hjemme i Barcelona.

Og selvom Barca nok næppe går fra banen uden at score, så kan der være et blødt punkt i målet hos gæsterne, der efter alt at dømme stiller med unge Jordi Masip i målet i fraværet af Jasper Cillesen.

Selvom defensiven skulle holde tæt, så er det en virkeligt svær udebane at spille på, især når man stiller op for Barcelona.

Athletic Bilbao - FC Barcelona Spilforslag:

Bilbao plejer at være en vældigt stærk modstander hjemme på San Mames, hvor de har vundet 6 ud af de syv seneste kampe, og det er svært at se Barca går helt amok i første kamp efter pausen, især med henblik på at der er et forspring til Real Madrid, der skal hentes i ligaen.

Samtidig er der en chance for, at Luis Enrique roterer mere i start-opstillingen, end han giver udtryk for, og koblet med den unge keeper i målet, så giver det gode chancer for, at Bilbao nok skal få sat et mål ind, uanset om Barca så laver to, eller hvad de nu gør.

Det vil sige, at vi går efter spillet på at begge hold scorer, og det kan spilles til odds 1,67 hos bwin – det synes vi ikke er helt tosset.

Spilforslag: BHS til odds 1,67 hos bwin

Kampstart: 5/1 kl. 21.15 – Se den på 9’eren!