Denmark Open i Badminton: - Odds på Viktor Axelsen og de andre danskere

20. oktober 2017

Denmark Open i Badminton: - Odds på Viktor Axelsen og de andre danskere

Den årlige badminturnering Denmark Open finder sted op til og i løbet af weekenden 20-22 oktober, og her dyster nogle af verdens allerbedste spillere om at nå til tops.

Spil hos Oddset >>

Turneringen er en af verdens ældste badmintonturneringer, da den med få afbrydelser har fundet sted siden 1935, og den er blevet afholdt i flere forskellige, danske byer undervejs.

Fra 1935-1985 var det dog altid i København, mens den nu om dage har haft fast ophold i Arena Fyn i Odense, som den er blevet afholdt i siden 2007.

 

Denmark Open 2017: - Odds på favoritterne

Blandt de danske favoritter har vi herredoublen Carsten Mogensen og Mathias Boe, mens der på kvindesiden er gode odds for at Kamilla Rytter Juhl/Christina Pedersen-duoen tager guldmedaljerne hjem.

Hos Oddset får du lige nu odds 4,50 på at de vinder, mens de to andre favoritter er henholdsvis Misaki Matsutomo/Ayaka Takahashi til odds 3,00 samt Qingchen Chen/Yifan Jia til odds 3,50. Det er værd at bemærke, at samtlige doubler hos kvinderne, bortset fra den danske, er fra Asien.

Herudover har vi selvsagt en storfavorit i herresingle, hvor 23-årige Viktor Axelsen som bekendt er forsvarende verdensmester, efter han satte den hidtidige badminton-konge Lin Dan på plads i VM-finalen i Glasgow. Herudover har han i år også vundet den store turnering Japan Open over malaysiske Lee Chong Wei, der har vundet Denmark Open to gange, så danskeren er klart nummer et på verdensranglisten.

Viktor Axelsen er storfavorit i kampen fredag kl. 19.15 mod Srikanth Kidambi, hvor der er odds 1.25 på Viktor Axelsen.

Spil hos Oddset >>

Det skal dog nævnes, at kinesiske Chen Long, der har vundet turneringen tre gange i træk fra 2013-15 og herudover i 2011, ikke stiller op i denne omgang. Sidste år vandt thailandske Tanongsak Saensomboonsuk, mens vi fik en enkelt, dansk vinder i mixdouble, hvor Joachim Fischer / Christinna Pedersen vandt turneringen.

Semifinalerne i turneringen afholdes lørdag den 21. oktober, mens finalerne spilles søndag den 22. Du kan især finde mange odds løbende hos Oddset, der udbyder både vinderspil samt odds på alle de enkelte kampe.