Barcelona og Bilbao i målrigt opgør

11. januar 2017

Barcelona og Bilbao i målrigt opgør

Der er lagt i kakkelovnen til et spændende returopgør, når Bilbao tager turen til Barcelona og Camp Nou for at forsvare deres 2-1 sejr fra det første opgør i sidste uge. Det ligner dog en svær opgave for baskerne.

FC Barcelona – Athletic Bilbao Odds

Athletic Bilbao fik en god optakt inden returopgøret med en 2-1 sejr i det første opgør. Et opgør hvor Barcelona ellers langt hen ad vejen sad på tingene, men hvor hjemmeholdet var effektive og altså udnyttede de chancer de fik.

Det var ellers en kamp hvor hjemmeholdet fik smidt 2 mand ud. Både Garcia og Iturraspe blev sendt tidligt i bad de sidste 30 minutter, og er derfor ikke med i returopgøret her, om en plads videre til kvartfinalerne.

Ingen af holdene fik den bedste optakt til kampen i weekenden, hvor Athletic skuffende måtte nøjes med 0-0 hjemme over Alaves, mens Barcelona tabte endnu mere terræn i toppen af rækken med deres 1-1 resultat i Villareal. Det betyder at Barcelona nu er 5 point efter Real Madrid, der endda har spillet en kamp mindre, så det begynder altså og se svært ud for Luis Enriques tropper.

Derfor må man forvente et sultent hjemmehold, der møder op til opgøret imod Athletic Bilbao på Camp Nou. Barcelona har ikke for vane at spille 3 kampe uden en sejr, men det kan altså blive en realitet, hvis ikke man formår at vinde dette opgør.

Barcelona kan dog kigge på statistikkerne med en god ro i maven. I hele 18 kampe har de ikke tabt imod netop Athletic Bilbao, når de kommer på besøg på Camp Nou. Vi skal altså helt tilbage til 2001, for at finde den seneste sejr til baskerne.

Med karantæne til Garcia og Iturraspe, som normalt er to startere, gør det da heller ikke opgaven lettere for udeholdet, og man må formode de kommer under et kolossalt pres af Barcelona, der skal op og jagte en scoring fra første fløjt.

Bookmakerne har da heller ikke den store tiltro til baskerne, der giver pengene hele 15 gange igen hos Danske Spil for en sejr. Modsat er en sejr til FC Barcelona helt nede i odds 1.14.

FC Barcelona - Athletic Bilbao spilforslag:

FC Barcelona skal frem over stepperne fra første fløjt, efter de skuffende tabte det første opgør med 2-1. Det var dog et opgør, hvor de især i 2. halvleg sad tungt på tingene, og kan MSN trioen i front rette sigtekornet bare en lille smule, så ser det rigtig svært ud for Athletic Bilbao.

Barcelona har dog ikke været gode til at holde nullet i denne sæson, og kender man Luiz Enrique rigtigt, så går han ikke efter en fedtet 1-0 sejr her. Vi forestiller os et Barcelona hold som vil ud og sætte tingene på plads, også ovenpå deres skuffende resultat imod Villareal i weekenden.

Der bør derfor være rigtig gode chancer for en underholdene kamp, hvor vi kan få en hel del mål at se. Unibet er ude med odds 1.83 på at der kommer mindst 4 scoringer, og det virker på ingen måde usandsynligt, også med tanke på de brændte chancer vi så i det første opgør.

Spilforslag: Over 3,5 mål til odds 1.83 hos Unibet

Kick off: onsdag d. 11/1 kl. 21:15 - Kampen kan ses på TV3 Sport 1