Barcelona vs Celta Vigo odds: Kan danskerklubben overraske på Nou Camp?

9. oktober 2021

Barcelona træner odds: Xavi, Pirlo og Martinez er favoritter til at erstatte Koeman

Barcelona får efter alt at dømme snart en ny træner, men hvem bliver den næste mand i trænersædet hos FC Barcelona? Se odds på den næste Barcelona træner efter Ronald Koeman her.

Ronald Koeman har stået med det sportslige ansvar for Barcelonas førstehold siden august 2020, hvor han afløste Quique Setién på posten. Som udgangspunkt løber Koemans kontrakt med FC Barcelona til sommeren 2022, men den kan meget vel blive bragt til ophør før tid.

Ronald Koeman har nemlig længe hængt med en vis legemsdel i vandskorpen i sit job som FC Barcelona cheftræner, hvis man skal tro den evindelige strøm af rygter som siver ud fra Catalonien. Det synes kun at være et spørgsmål om tid, før hollænderens dage er talte som træner i klubben, som han spillede flere end 200 kampe for i sin aktive karriere fra 1989 til 1995.

Men hvem skal i så fald erstatte Ronald Koeman som FC Barcelonas næste permanente cheftræner?

Hos NordicBet er der masser af odds på FC Barcelonas næste træner, og her er der flere særdeles spændende emner. Find odds på næste Barcelona-træner hos NordicBet under Fodbold Specials hos bookmakeren.

Spil hos NordicBet*

Xavi er odds favorit som næste Barca-træner

Skal man tro bookmakernes odds, er der meget der peger mod klublegenden Xavier Hernández Creus aka Xavi. Xavi spillede i sin karriere flere end 500 kampe for FC Barcelona, og den slags merit er noget der automatisk kvalificerer ham til jobbet på Camp Nou. 

Det synes næsten uundgåeligt, at Xavi en dag skal træne FC Barcelonas førstehold, men spørgsmålet er selvfølgelig om tiden er moden nu. Barcelona hænger sportsligt og økonomisk i en tynd tråd, og der er ingen garantier for, at Xavi vil kunne løfte Barcelona til nye storhedstider. På den måde kan klublegenden allerede være "dead man walking", når/hvis han skriver under på kontrakten. Han ville selvfølgelig få forholdsvis lang snor i jobbet, men Barcelona er Barcelona, og der skal trofæer i skabet - gerne hver eneste sæson.

I øjeblikket er Xavi træner for Al Sadd i Qatar, men han skulle eftersigende have en speciel Barcelona-klausul i sin kontrakt. Den giver ham tilsyneladende muligheden for at forlade klubben uden Barcelona skal betale kompensation, og dét i sig selv, er også et kæmpe plus for den økonomisk plagede storklub i Catalonien.

Det taler lidt imod valget af Xavi som den næste cheftræner i Barcelona, at klubpræsidenten Laporta måske har et horn i siden på Xavi. Xavi talte i hvert fald varmt om Laportes konkurrent, Victor Font, ved det seneste præsidentvalg i klubben. Endvidere er spørgsmålet også, om Xavi gerne vil vente med at overtage tøjlerne i FC Barcelona, til klubben er på et mere stabilt niveau.

Lige nu er der odds 2.35 på Xavi Hernandez som næste Barcelona træner hos bookmakeren NordicBet.

Spil hos NordicBet*

Bliver Andrea Pirlo eller Roberto Martinez næste Barca-træner?

De to næste favoritter på odds-listen hos NordicBet er Andrea Pirlo og Roberto Martinez. Lige nu er der odds 3.50 på Pirlo og odds 5.50 på Martinez.

Den tidligere Juventus og AC Milan midtbaneprofil Andrea Pirlo var som spiller identisk med Barcelonas DNA. Teknisk stærk, dygtig på bolden og en fantastisk kreatør. Men som træner har han måske ikke været stabil nok? 

I hvert fald stod Pirlo ved roret i Juventus i sidste sæson, hvor Den Gamle Dame fra Torino for første gang i nærmest 100 år blev vippet af tronen i Serie A. Ikke alene vandt Juve ikke mesterskabet, men det blev kun til en skuffende fjerdeplads i ligaen. Det kostede også Pirlo jobbet, og i dag er han klubløs. Han ses dog som en fremtidens manager, og måske har han også vundet Laportes hjerte ved en tidligere lejlighed, da han nævnte Johan Cruyffs FC Barcelona som en inspirationskilde.

Roberto Martinez er også et varmt navn i debatten. Han står i dag i spidsen for Belgiens landshold, som er nr. 1 i verden på FIFA-ranglisten. Belgien har dog ikke indfriet de store forventninger til det profilspækkede mandskab, og måske er Roberto Martinez snart på vej videre i karrieren på jagt efter nye udfordringer. Her kunne FC Barcelona være et godt bud. 

Roberto Martinez er eftersigende gode venner med Jordi Cruyff, og så er han i øvrigt født i Balaguer i Lleida provinsen. Det gør ham til en indfødt catalaner. 

Spil hos NordicBet*

Jürgen Klopp eller Pep Guardiola?

Der er nok ingen tvivl om, at både Jürgen Klopp og særligt Pep Guardiola ville blive modtaget med jubel af FC Barcelonas fans som den næste cheftræner i klubben. Begge giver odds 25.00 lige nu hos NordicBet. 

Vi anser dog både Klopp og Guardiola som decideret usandsynlige emner, da de formentlig ville skulle købes fri i Liverpool og Manchester City for astronomiske beløb. Barcelonas økonomiske morads in mente, virker det ikke sandsynligt, at Barca disker op med en stor transfersum for deres nye træner.

Derfor virker også Chelseas Thomas Tuchel og Bayern Münchens Julian Nagelsmann som decideret urealistiske emner. De står begge til odds 50.00 som næste Barcelona-træner. 

Spil hos NordicBet*

Odds på næste træner i FC Barcelona

Hos NordicBet er der masser af odds på næste træner i FC Barcelona. Nogle navne synes langt mere sandsynlige end andre, men herunder ses de mange kandidater, som NordicBet har sat odds på, som den næste permanente cheftræner i FC Barcelona.

Oddsene er hentet lørdag d. 9. oktober 2021 kl. 10.39.

Xavi Hernandez: 2.35

Andrea Pirlo: 3.50

Roberto Martinez: 5.50

Marcelo Gallardo: 12.00

Joachim Löw: 12.00

Antonio Conte: 15.00

Erik ten Hag: 17.00

Luis Enrique: 25.00

Massimiliano Allegri: 25.00

Pep Guardiola: 25.00

Jürgen Klopp: 25.00

Laurent Blanc: 35.00

Marcelo Bielsa: 35.00

Thierry Henry: 35.00

Andre Villas Boas: 35.00

Mikel Arteta: 35.00

Patrick Kluivert: 40.00

Arsene Wenger: 50.00

Thomas Tuchel: 50.00

Julian Nagelsmann: 50.00

Jose Mourinho: 50.00

 

Spil hos NordicBet*