Barcelonas Mission Impossible til odds 4,00

15. september 2015

Barcelonas Mission Impossible til odds 4,00

Så ruller bolden langt om længe igen i årets Champions League-turnering, og Danske Spil udbyder i den forbindelse odds på, hvorvidt Barcelona kan forsvare titlen, som det første hold siden AC Milan i 1988/89 - 89/90.

Det er efterhånden tre måneder siden, at Lionel Messi og co. kunne løfte trofæet med de store ører og fejre den tredje triumf i en historisk sæson.

Tirsdag aften tager verdens bedste klubhold så hul på den nye Champions League-sæson, og catalanerne er favoritter til at genvinde titlen – selvom det ikke er sket, siden turneringen skiftede navn i 1993.

Det sidste hold, der vandt Europa Cuppen for Mesterhold, som den hed dengang, var således AC Milan i 1990, og turneringen er i disse år så jævnbyrdig, at det er nærmest umuligt at genvinde titlen.

Men hos Danske Spil er man ikke helt enige.

Lige nu får du derfor hos netop Danske Spil odds 4,00 på, at Barcelona gentager sidste års triumf, men de er stærkt forfulgt af Bayern München i favoritfeltet.

Tror du på en endelig sejr til Pep Guardiolas mandskab, får du pengene 4,75 gange igen.

Messi, Neymar og Suarez er samtidig blandt de fire største favoritter til at løbe med årets topscorer-titel.

Du kan også spille på den direkte mål-duel mellem Messi og Ronaldo – du får odds 2,25, hvis den lille argentiner scorer flere Champions League-kasser end sin rival fra Real Madrid.

Hvem vinder Premier League odds