Eliteserien odds: Bliver Bendtner topscorer og Rosenborg mestre?

6. september 2016

Alt tyder på Bendtner-landing i Nottingham Forest!

Efter lang tids tovtrækkeri og spekulationer ser den nu ud til at være god nok - Nicklas Bendtner er på vej til engelsk fodbold og Nottingham Forest i Championship!

Som vi skrev i slutningen af august, så ser det ud til at danske Nicklas Bendtner nu er på vej til at finde sin næste destination og forhåbentlig kickstarte sin karriere i den næstbedste, engelske række. Dengang gav det odds 2,50 hos Danske Spil, hvis Bendtner landede i England.

Både BBC og avisen The Guardian, der ikke normalt løber med løse rygter, siger, at danskeren er på plads i sin nye klub inden onsdag middag.

[readmore id="1525">

Og den kommende klub er såmænd intet mindre end en vaskeægte engelsk traditionsklub, nemlig Nottingham Forest, der under legenden Brian Cloughs ledelse vandt den bedste, engelske række i 1978 og endnu mere imponerende vandt Europa Cuppen for mesterhold, datidens Champions League, i de to, efterfølgende sæsoner. 

Siden da er det dog gået nedad for klubben fra Robin Hood-byen, og de ligger lige nu nummer syv i Championship efter 3 sejre og 2 nederlag i de første fem kampe, men det skal der selvsagt bare en dansk bomber til at rette op på - Sæsonen er ung.

Ifølge Wikipedia, så er Lordens landing i Forest faktisk allerede et faktum, som man kan se på billedet herunder!