Betfair udbetaler 150.000 kroner for egen fejl

16. december 2016

Betfair imødekommer brugere efter fejl odds

En fejl på oversættelse af special spil udløste fejlodds, som først blev rettet fra odds 12 til odds 2.5. Nu giver Betfair kompensation til de berørte spillere.

Betfair har som fast elemet en række specialvæddemål på forsiden af deres sportsbook. Disse spil er sjove og anderledes kombinationer kaldet forhøjede odds. Typisk vil man kunne få merværdi på spillet på mellem 0.5 og 3.00 i tilbagebetaling. Onsdag skete der det som ikke må ske og en fejl i oversættelsen fra engelsk til dansk gjorde at et væddemål kom til at lyde anderledes end det var tiltænkt og dermed gav et fejlodds.

Spillet hed på dansk 'Alle tre Championship udehold scorer' men skulle have været alle tre udehold vinder. Det betød at et spillet gav hele 12 gange pengene i stedet for odds 2.50.

Betfair valgte med noget forsinkelse, at udbetale til odds 2.50 og spillerne kunne vinke farvel til den måske lidt for gode julegave.

Som udgangspunkt er dette normal procedure hos bookmakerne og det fremgår af deres regler og vilkår, at tekniske og menneskelige fejl kan blive rettet til det retmæssige odds.

Dialog med Betfair

Vi har det seneste døgn været i tæt dialog omkring episoden med Betfair i London. Dialogen har været rigtig god, positiv og konstruktiv og vi har fulgt med fra hele vejen gennem traders og juridisk afdeling.

Kompensation for de berørte spillere.

Hos Betfair er de kede af situationen og selv om de har udbetalt til det 'korrekte odds' vælger Betfair nu at give brugerne en kompensation i form af en bonus der svarer til hvad brugerne føler sig snydt af.

Bonussen kommer automatisk ind på Betfair kontoen og skal godkendes under 'mine bonusser'

Normalt vil der være omsætningskrav på sådanne bonusser med 6x150 men i dette tilfælde skal beløbet blot gennemspilles en gang til min odds 1.50.

En hård dag for kundeservice

Betfair havde en hård dag i kundeservice, som blev kimet ned af utilfredse brugere og Betfair vil rigtig gerne leve op til deres navn og udtaler:

Onsdag aften blev et antal af vores kunder påvirket som følge af et problem med markedet ”Alle 3 Championship-udehold scorer”, der fejlagtigt blev vist på vores hjemmeside, til et for højt odds. Vi har valgt at udbetale den potentielle gevinstdifference fra odds 2.5 som ellers tidligere afviklet, til den værende odds 12, som en bonus med 1x omsætningskrav. Vi beklager ulejligheden dette måtte have forvoldt i mellemtiden.

Det mener vi!

Som nævnt tidligere har dialogen med Betfair været god og konstruktiv. Vi har arbejdet torsdag til kl. 23 og fortsat her til morgen fredag. Men Betfair er også en meget stor organisation og beslutninger som denne i den størrelsesorden skal vendes af mange personer og instanser. De har haft stor forståelse for ikke mindst vores syn på sagen men også brugernes kedelige oplevelse. Vi synes det er fedt, at opleve det engagement der har været fra Betfairs side for at løse problemet og mener i øvrigt at det er mere end en fair løsning.