Optakt: Real Madrid - Deportivo La Coruna

15. december 2016

Betfair tryllede Madrid-hjørne væk - Martin måtte selv trylle det tilbage

Betfair havde "mistet" et hjørnespark i kampen imellem Real Madrid og La Coruna - Og en af deres kunder måtte selv finde det for dem!

Teknologien og især internettet har som alle ved gjort betting til en meget hurtigere oplevelse, end det var for bare 10 år siden. Live-betting foregår lynhurtigt, og det stiller selvfølgelig store krav til udbyderne, der skal reagere lynhurtigt på små ændringer i spillet og notere alle hændelser i en kamp.

Men nogle gange, så laver de fejl, og det kan være en dyr fornøjelse for kunderne, som det f.eks. var tilfældet med Betfairs kunde Martin, der livebettede på kampen imellem Real Madrid og La Coruna. En kamp, der endte med en 3-2 sejr til Kongeklubben på et klassisk, sent Sergio Ramos-mål.

Men det var ikke så meget det, der fik Martins blod i kog, som Betfairs håndtering af hans vædddemål. Han havde nemlig mod slutningen af kampen spillet på, at der ville falde et hjørnespark i tidsrummet 85:00-89:59.

Usynligt hjørne

Et meget fint spil, taget i betragtning, hvor meget Real pressede på hen imod slutningen. Han spillede en plovmand til odds 1,95, så nu var det bare at afvente.

Det gik da også hjem, da der efter knap 88 minutter blev dømt et hjørnespark til Real. Væddemål vundet, klart og enkelt. Der var bare det lille problem, at Betfair nægtede at acceptere væddemålet, da de af uvisse årsager ikke havde registreret hjørnesparket.

Og derfor blev væddemålet altså registreret som tabt. Fejl kan selvfølgelig forekomme, men det virker alligevel utroligt, at et af verdens største bookmaker-firmaer ikke følger med i en fodboldkamp med et af verdens allerstørste klubhold i prime time søndag aften.

Martin boksede med Betfairs kundeservice hele natten for at få dem til at acceptere hjørnesparket, for en 500-las er alligevel ikke småpenge.

Han sendte dem både links til highlights, hvor man kan se holdene stille op til hjørnespark, et still-billede af hjørnesparket, der bliver taget, samt mere end et kampreferat, hvor det tydeligt fremgik, at der var blevet dømt et hjørne i det pågældende minut.

Her ses det screenshot, der ikke kunne accepteres

Men det var ikke nok – Martin skulle sørge for at skaffe tydelig videodokumentation, på trods af den allerede ret så store mængde ”bevismateriale”.

Videoklip virkede

Først dagen efter bøjede Betfair sig og godkendte Martins væddemål. Og det var først efter han havde opstøvet en optagelse af hele kampen, der tydeligt viser hjørnesparket blive taget i det 88. minut.

Herefter sendte de så dog også pengene i løbet af kort tid.

Martin synes dog, at det er lige groft nok, at han ikke alene skulle skaffe al den dokumentation på at det blev taget selv, men at han også blev mødt af en efter hans opfattelse lidt ligeglad support hos Betfair, som han måtte rykke i ærmet flere gange for at blive taget seriøst.

Vi har kontaktet Betfair, men har desværre ikke kunnet få noget svar på, om det efter deres egen mening er godt nok, at en kunde selv skal dokumentere en soleklar hændelse i en så voldsomt eksponeret kamp som en Real Madrid-kamp.