Bookmaker: Nu er Danmark finalefavorit

18. januar 2018

Bookmaker: Nu er Danmark finalefavorit

Danske Spil kalder nu Danmark for en EM-finalefavorit ovenpå gårsdagens sejr over Spanien ved EM i håndbold.

Sponseret indhold | Indeholder Henvisningslink

De sidste kampe i det indledende gruppespil er overstået, og Danmark tager to point med over i en mellemrunde, der ser enormt tæt ud.

Makedonien har tre point på førstepladsen, mens Spanien, Danmark, Tyskland og Tjekkiet alle har to foran Slovenien med ét point. Blandt andet den stilling gør, at Danske Spil kalder Danmark favorit til at vinde gruppen.

"Danmark er favorit i de tre kampe, de skal spille i mellemrunden, og hvis holdet lever op til den favoritværdighed, så snupper de førstepladsen", siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

"Hvis Danmark kommer fra gruppen som etter, så tyder alt på, at vi undgår Frankrig i semifinalen, hvor Sverige, Norge eller Kroatien kunne være modstanderen i stedet. Dem vil vi som udgangspunkt også have gode chancer imod, så hvis alt går, som vi forventer, så ender Danmark i finalen", siger Peter Emmike.

Kroatien tabte stort til Sverige i gruppespillet, og dermed kommer de over med kun to point mod svenskernes fire. Det er med til at gøre, at Kroatien får problemer med at komme videre. Derfor er Danmark nu turneringens andenfavorit til odds 3,85. Kun Frankrig står til lavere odds, 3,25.

Danmark møder Slovenien, Tyskland og Makedonien i nævnt rækkefølge. Første kamp spilles fredag aften.