VM Blog: Brassere: Hvor var VAR?

10. august 2016

Brasilian - Danmark Neymar giver samba-lektion

Det danske fodboldlandshold skal op imod stormagten fra Brasilien, der endnu ikke har scoret i turneringen. Men det bliver de nødt til mod Danmark.

Niels Frederiksens mandskab blev op til OL ramt af adskillige afbud, og forventningerne til holdet var derfor små inden turneringen startede. Danskerne lagde ud med at spille 0-0 imod Irak i en kamp der næppe vil blive husket for flot spil.

Herefter ventede et opgør mod Sydafrika, der i første runde havde imponeret ved at få 0-0 imod storfavoritterne fra Brasilien. Sydafrikanerne lagde da også et tungt pres på Danmark, men en fremragende præstation af Jeppe Højbjerg i det danske mål, holdt Danmark inde i opgøret.

Med små tyve minutter igen kom så forløsningen, da den indskiftede Silkeborg-spiller, Robert Skov, fandt vej til målet og dermed sikrede en 1-0 sejr.

Sejren betød samtidig at Danmark strøg til tops i gruppen foran Brasilien. Brasilianerne, med blandt andet Neymar på holdet, kunne dog overhale danskerne ved at snuppe en forventet sejr imod Irak i det sene opgør.

Skarpheden manglede dog igen hos favoritterne, der overraskende nok atter måtte gå fra banen med en nulløsning.

Der er derfor pres på værtsnationen forud for opgøret imod Danmark, hvor man skal jagte sejren og videre avancement. Brasilianerne har da også domineret begge deres kampe, men skarpheden har i den grad manglet.

I den danske lejr skal man håbe på at den tendens fortsætter, da det ellers kan ende i en rigtig grim afklapsning.

Danskerne har nemlig ikke imponeret synderligt ved OL på trods af sejren over Sydafrika. Det er tydeligt, at man mangler en masse spillere og det kan blive udslagsgivende mod Brasilien.

Værtsnationen er da også storfavoritter til odds 1,27 hos Nordicbet, mens en overraskende sejr til Danmark belønnes med odds 12.00.

Gruppen har indtil videre været fyldt med uafgjorte kampe, så det er måske værd at overveje X’et til odds 5,30 hos 888sport.

Brasilien - Danmark Spilforslag

Brasilien har indtil videre leveret to meget skuffende præstationer, men vi tror på at det vender når Danmark er modstanderen. Der er stor klasseforskel på de to holds spillere, og det bør komme til udtryk i kampen.

Danskerne fik senest en flot sejr mod Sydafrika, men ellers har spillet ikke været imponerende.

Med et nederlag til Brasilien er Niels Frederiksens mandskab afhængig af resultatet i den anden kamp, men det virker usandsynligt at brasilianerne snubler igen.

Vi satser derfor på en sikker sejr til værtsnationen med mere end ét mål til odds 1,90 hos 888sport.

Spilforslag: Brasilien -1 til odds 1,90 hos 888sport

Kampstart: 11/8 kl. 03.00 på DR1