Brøndby IF - Vejle BK odds: Kan Vejle drille favoritterne fra Brøndby?

24. august 2016

Varm Vestegns-velkomst til Panathinaikos

Brøndby skal levere noget ekstraordinært, hvis de skal slå Panathinaikos ud, men som nogen måske har bemærket, så kan de score mål for tiden. Mange mål.

Efter afklapsningen i Grækenland har Brøndby nu ryggen op mod muren, når Panathinaikos kommer på besøg. Men 7-0 over AGF i weekenden beviste, at de har stærk medvind og bolden er jo som bekendt rund...

 

Brøndby - Panathinaikos Optakt

Torsdag spilles der returopgør i kampen mellem Brøndby og Panathinaikos. Første kamp endte med en 3-0 sejr til grækerne, og det er derfor et Brøndby hold, der er presset til det yderste inden returopgøret.

Brøndby spillerne vil næppe se tilbage på det første opgør med glæde. Kampen nede i Grækenland endte nemlig ud med at blive lidt af et mareridt for Brøndby spillerne, der spillede med 2 mand i undertal i næsten en halvleg.

Efter at Crone blev (korrekt) vist ud i første halvleg, fik Rønnow samme skæbne i starten af anden halvleg, på en kendelse, der til gengæld har skabt voldsom debat efterfølgende.

Sket er dog sket, og nu skal Brøndby forsøge at vende det på hjemmebane. Vi har tidligere set Brøndby levere mindre mirakler på hjemmebane i denne sæson. I sidste runde ekspanderede man Hertha Berlin ud med en 3-1 sejr på hjemmebane, så man må bestemt ikke afskrive Brøndby.

Spillerne og Zorniger har efterfølgende også været ude i medierne og fortælle, at det ikke er slut endnu.

Panathinaikos ser bestemt også ud til, at de er til at tale med. I det første opgør var det faktisk Brøndby, som i den første halve time dominerede kampen, og på hjemmebane vil holdet have tilskuerne i ryggen.

Brøndby fik også noget nært en drømme optakt til opgøret, da man i weekenden slog AGF med hele 7-0 i Århus! En kamp hvor man virkelig så, hvilket potentiale dette Brøndby mandskab besidder. Skal Brøndby videre fra kampen her, så kræver det den samme kynisme og topniveau som man viste i weekenden.

Hvad der også taler til hjemmeholdets fordel, er det kaos som hersker i græsk fodbold lige pt. hvor en voksende konflikt mellem Super League, EPO og et større antal klubber har gjort, at vicesportsminister Stavros Kontonis har været ude med en ordre om at udskyde starten på Super League, som er navnet på den bedste græske række.

Det betød, at Panathinaikos ikke startede op i weekenden, som ellers var planlagt.

Brøndby må til opgøret undvære Crone og Rønnow, der sidder ude med karantæne efter røde kort i sidste kampe.

 

Spilforslag Brøndby - Panathinaikos

Der kan ikke være den store tvivl om, at Brøndby fra første sekund skal frem over stepperne, og forsøge at jagte en hurtig scoring, der kan holde liv i håbet om videre avancement.

Brøndby beviste i det første opgør, at så længe det er 11 mod 11 på banen, så kan de sagtens være med her.

Efter sidste uges kamp på Grækenland, opstod der spændinger mellem flere af spillerne på de to hold, og jeg tror Brøndby spillerne vil være rigtig opsatte på at give Panathinaikos spillerne en varm velkomst. Og med en 7-0 sejr i weekenden, så har spillerne næppe kunne få en bedre optakt til opgøret.

Danske spil er ude med odds 2.20 på en hjemmesejr, og det virker som et flot odds. Panathinaikos kan komme med et defensivt udgangspunkt, og vil givetvis også være tilfredse, hvis man taber med et enkelt mål og dermed sikrer sig videre avancement.

Vi tror på at Brøndby kan skabe spænding om den videre plads, selvom det ser sort ud inden kampstart.

Spilforslag: Brøndby sejr til odds 2.20 hos Danske Spil.

Kampstart: D. 25/8 Kl. 19:00 - Kampen kan ses på 6’eren med optakt fra 18:30.