Liverpool henter snæver sejr på Turf Moor

20. august 2016

Liverpool henter snæver sejr på Turf Moor

Liverpool vil forsøge at hente den anden sejr i træk, når de besøger nyoprykkerne fra Burnley lørdag eftermiddag. 

The Reds spillede sig til en fantastisk 4-3 sejr på Emirates Stadium mens det blev til en skuffende start for Burnley, der led et 1-0 nederlag til Swansea på hjemmebane.

Burnley - Liverpool odds

Burnley var klart det bedste hold i Championship ligaen i sidste sæson, hvor man kun formåede at tabte fem ud af i alt 46 kampe, hvilket resulterede i en stensikker førsteplads og den direkte plads i landets bedste række.

Burnley har aldrig været gode til fastholde deres plads blandt det fineste selskab, og det bliver nok også Sean Dyche's største udfordring. Deres første optræden i Premier League var tilbage i 2009, hvor de endte på 18.pladsen og herefter tilbrang fire sæsoner i Englands næstbedste række.

I 2014 rykkede Burnley igen op i Premier League, men måtte atter tage til takke med en 18.plads. De formåede dog at rykke direkte op igen i den efterfølgende sæson ved at vinde Championship ligaen, men overlevelsen ser ikke nem ud for Burnley, der ikke har haft råd til at købe spillerne til at sikre dem en god placering i ligaen.

Burnley brugte £10.9m i dette sommervindue, hvilket er stort for en klub som Burnley, men det er ingenting i forhold til nogen af de andre hold i ligaen. De har også tabt en erfaren mand i Joey Barton, og hvis man hurtigt tager et kig på Burnleys trup forekommer det en svært at tro på andet end nedrykning i denne sæson.

Selvom det hele ser håbløst ud for Burnley i denne sæson, så spillede de faktisk en flot kamp mod Swansea i sæsonåbneren, men en scoring i det 82. minut af Leroy Fer gjorde Turf Moor stille. Burnley har et svært kampprogram til at starte med, hvor Chelsea og Leicester City venter dem efter Liverpool kampen.

Liverpool har ingen europæisk fodbold i denne sæson, og holdet er blevet forstærket i sommerens transfervindue, hvilket indtil videre tyder på en stærk sæson for Liverpool.

Liverpool formåede at spille sig i finalen i Europa League og Liga Cup'en, men det blev til en skuffende ottendeplads i Premier League efter 10 nederlag i 38 kampe. Der er ingen tvivl om, at nu hvor der ikke er europæisk fodbold, så forventes der en væsentlig bedre slutplacering i den hjemlige liga.

The Reds formåede at spille sig til en 4-1 føring på Emirates Stadium blot en time inde i kampen, men hjemmeholdet formåede at kæmpe sig tilbage i kampen med hjælp fra Alex Oxlade Chamberlain og Calum Chambers. Til trods for et flot comeback lykkedes det dog alligevel Liverpool at hente sæsonens første sejr hjem.

Sadio Mane har imponeret i preseason, men fortsatte de flotte takter i hans officiele debutkamp, hvor han scorede et fantastisk solo mål til 4-1. Det var dog holdkammeraten Philippe Coutinho der stjal showet med to scoringer, hvoraf det ene helt sikkert er en stærk kandidat til årets mål. Sølle £68 er blevet brugt på transfervinduet i dette vindue, men allerede nu er det begyndt at betale sig tilbage.

Liverpool har ikke forstærket sig lige så stærkt som vi kunne have forestillet os, hvorfor det forventes at Klopp vil bruge de sidste uger af det åbne transfermarked på at hente et par nye ansigter ind.

Burnley - Liverpool Spilforslag

Burnley spillede godt mod Swansea, hvor det længe lignede en pointdeling, men hvor en sen scoring af Swanseas Leroy Fer slukkede håbet for holdet. Burnley må have lært af deres fejl i mod Swansea, men det er svært at forestille sig andet end en Liverpool sejr her. Liverpools første 60 minutter på Emirates Stadium var intet mindre end fantastiske, og hvis Klopp kan forbedre holdet på dødboldssituationer, er det allerede et markant forbedret Liverpool mandskab.

Liverpools forsvar så skidt ud mod Arsenal, hvorfor en Burnley scoring ikke virker helt urealistisk, men Liverpool er simpelthen for stærke for Burnley. Liverpool henter sæsonens anden sejr i træk på Turf Moor, men det bliver en overraskende tæt affære, hvorfor vi spiller Liverpool vinder med ét mål mod Burnley til odds 3.50 hos Danske Spil. Spilforslag: X (1-0 EH) odds 3.50 hos Danske Spil

Kampstart: 20. august kl. 18.00 på TV3 Sport 2