Spændende kampe i Champions League Gruppe A og B: - Zlatan vender hjem

15. september 2015

Spændende kampe i Champions League Gruppe A og B: - Zlatan vender hjem

Paris SG – Malmø FF

Den første kamp kræver ikke raketvidenskab for at lure resultatet af. Selvom Malmø har haft en imponerende evne til at løfte deres niveau mod på papiret bedre hold, så er en udebanetur til Parc Des Princes ikke nogen skovtur.

PSG bør relativt nemt kunne udklassere de svenske mestre, og bookmakerne giver da også op mod 30 gange pengene igen, hvis Malmø ligefrem skulle vinde. Man kan selvfølgelig vælge at lægge sin indsats på et handicapspil, men det skal også særdeles højt op, hvis man vil have reel værdi ud af det.

Det er nu heller ikke fordi PSG har væltet sig i mål på det seneste, og i weekenden forærede de Bordeaux det ene point på et forsvarskoks, selvom de var en mand i overtal. De har dog et særdeles spændende nyindkøb med i Angel Di Maria, som nok kan finde ud af at kreere chancer.

Dertil virker både Edinson Cavani samt Zlatan Ibrahimovic i god form. Cavani scorede begge mål mod Bordeaux, og Zlatan er selvsagt opsat på at lave noget ravage mod sine landsmænd og sin barndomsklub.

Der vil være okay værdi i at spille PSG -2 til odds 1,91 hos bwin, hvis man opfatter Malmø som decideret prügelknabe, men jeg forventer ikke PSG som vinder med mere end et par mål.

Derfor ser uafgjort på handicap ret interessant ud, da det giver hele odds 3,34 hos bwin.

Malmø er slet ikke ringe, og var imponerende i defensiven mod Celtic i kvalifikationen, ligesom nytilgangen Jo Inge Berget er decideret ”on fire” og har lavet otte mål i de seneste 20 kampe.

PSG er uden Serge Aurier, der har karantæne, samtidig med at Pastore er tvivlsom til kampen. Malmø stiller med stærkeste hold.

Hvis man tror at Berget eller anfører Markus Rosenberg kan sætte en enkelt pind ind, er 2,75 hos bwin for at begge hold scorer, også godt betalt.

 

Real Madrid – Shakhtar

Real Madrid og især Cristiano Ronaldo har ikke grund til at være bange for nogen, efter de lemlæstede Espanyol med 6-0 på udebane i weeekenden og CR7 stod for intet mindre end fem mål samt som glasur på kagen en assist til den sidste pind.

Nu åbner de så sæsonen i CL mod Shakhtar, som de aldrig har mødt før. Ukrainerne har kun tabt en ud af 13 kampe i denne sæson, men de har så heller ikke været oppe imod et hold, der er bare i nærheden af madrilenernes niveau.

Efter den skuffende åbningkamp, hvor det blev til briller mod Sporting Gijon vadede Real direkte hen over Betis med 5-0, inden de altså overgik præstationen mod Espanyol. Så er vi ligesom i gang.

Real har de fleste mand klar, selvom James døjer med en lårskade. Man må dog sige, at Real har garderinger i offensiven, og mon ikke man kan regne med mål på Bernabeu? Bookmakerne tror i hvert fald på det, for mållinjen er lagt omkring de 3.5.

Spørgsmålet er, om Shakhtar også kan score, hvilket jeg ikke rigtig tror på.

De har fået læsterlige klø på udebane før i CL, hvor de jo modtog en øretæve på 7-0 i München, og de kommer efter alt at dømme til at placere sig langt tilbage i forsøget på at undgå det samme – hvilket er svært mod Real.

De kan have et håb om at køre kontra over bl.a. den stærke Srna på kanten, men Real ligner et hold, der mener det meget seriøst i år, og de vil gerne åbne CL med en hensigtserklæring.

Et spil på at kun det ene hold scorer går til odds 1,93 hos Unibet, og det virker rimeligt.

Hvis man har tillid til at Ronaldos målstime fortsætter, så kan man spille på et hattrick af portugiseren til odds 6 hos bwin. Efter forholdene lavt, men ikke usandsynligt.

 

Wolfsburg – CSKA Moskva

Die Wölfe har sig en udmærket opgave i første runde af Champions League, når de hjemme møder CSKA, der med nød og næppe slog Sporting ud i kvalifikationen.

Lord Bendtners hold er et særdeles stærkt hold på hjemmebane – og i det hele taget – så de er også gjort til favoritter mod CSKA.

Statistisk kan bemærkes, at Wolfsburg også mødte CSKA i første runde, sidste gang, de var i CL i 2009/10, og her endte det med en 2-1 sejr til tyskerne. Wolfsburg var dog et helt andet hold dengang, som CSKA også var det. Begge hold er blevet bedre.

Wolfsburg har selvsagt mistet en enormt vigtig spiller i Kevin De Bruyne, og i høj grad også Ivan Perisic, men et tilbud i den størrelse siger en tysker ikke nej til.

Derudover finansierede salget indkøbet af Julian Draxler, der i en ung alder allerede er ”tried and tested” af Schalke og det er kun et spørgsmål om, hvor hurtigt han falder ind på holdet.

CSKA er også kommet godt fra land og ligger nummer et i Rusland efter de fik 2-2 mod rivalerne fra Zenit, og endda var foran 2-0 i Skt. Petersborg.

Inden da havde de vundet samtlige deres syv første kampe, så det er et særdeles formstærkt mandskab, tyskerne møder.

I mine øjne er CSKA gjort til lidt for stor favorit, men da det er svært at forudse, hvordan Wolfsburg klarer overgangen til CL-fodbold med en helt ny kreatør på holdet (og om Bendtner kommer på banen), vælger vi at give CSKA en smal fordel med et handicap på +0,5 og spille på dem.

Det kan man gøre til odds 2,00 hos bwin!

 

PSV – Manchester United

Memphis vender tilbage til Eindhoven for en kort bemærkning med sin nye klub, og det er selvsagt en speciel fornemmelse for en spiller. Det er dog et svækket hold i denne sæson, PSV. Selvsagt pga. salget af netop Depay, men også Wijnaldum, der røg til Newcastle, samt den stærke forsvarer Rekik, der røg tilbage til Man. City efter udstået lån.

United er dog også ramt af skader til Phil Jones men værst af alt: Wayne Rooney. Heldigvis for træner Van Gaal, så viste det sig ikke som noget problem, da Liverpool blev slået med 3-1 i weekenden.

Nyindkøbet Anthony Martial kom nemlig på banen og imponerede med sin utroligt Henry'ske scoring til slutresultatet, så måske var det ikke så stor en overpris alligevel?

Martial er uhyre giftig, når han får mulighed for at komme i modstandernes bagrum, og selvom der ikke bliver meget plads, så vil Mata, Hererra og Depay være gode til at finde den for franskmanden.

PSV vandt godt nok med 6-0 over Cambuur i weekenden, men for det første er Cambuur et i sandhed elendigt hold, og derudover blev de reduceret til 10 mand allerede efter 7 minutter.

Runden inden havde de dog imponeret ved at slå Feyenoord 3-1 efter en koncentreret indsats, og de er ubesejrede i 12 kampe.

Derfor tror jeg, at der kommer til at falde mål på Phillips Stadion. PSV er kendetegnet ved en offensiv og typisk hollandsk spillestil, og det vil uagtet den stærke modstand ligne dem dårligt at fedte sig til et resultat. Og da slet ikke imod et hold, trænet af Louis Van Gaal.

Spil på over 2,5 mål til odds 1,95 hos bwin.