NFL: Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers

23. november 2016

NFL: Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers

Pittsburgh Steelers rejser til Indiana for at tørne sammen med Indianapolis Colts på Lucas Oil Stadium, i hvad der bliver et spændende opgør i AFC. 

Steelers vandt 24-9 over de sejrsløse Cleveland Browns i sidste uge, mens Colts hev en 24-17 sejr hjem over Titans. Sidst de to hold mødte hinanden var sidste år, hvor Steelers vandt 45-10. 

Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers

Bookmaker 1 X  2 Bonus
4,50 14,50 1,27 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (8.5:0) X 2 (8.5:0) Bonus

1.92

1.90 2000 kr bonus
Bookmaker O 48.0 Point (inkl. overtid) U 48.0 Bonus
1,87 1,94 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Indianapolis Colts kom hurtigt foran i sidste uge mod Titans, og kiggede på intet tidspunkt tilbage. De vandt kampen 24-17 og det har fået holdet tilbage på deres .500 mark. Andrew Luck var solid i sejren, da han kastede for 262 yards, to touchdowns og ingen interceptions. Den 27-årige quarterback har endnu en solid sæson, hvor han ind mod Week 12 står noteret for 2827 passing yards, 19 touchdowns og otte interceptions. Han har dog kastet fire interceptions i de sidste tre kampe. 

T.Y. Hilton var igen storslået med fem catches for 97 yards og en touchdown, og han har nu 888 receiving yards og fem touchdowns. Hold derfor øje med den lille receiver på blot 175 centimeter, da han kunne blive en vigtig playmaker i mod Steelers' svage secondary. 

Colts' gameplan har drastisk ændret sig efter udmeldingen om, at Andrew Luck er ude med en hjernerystelse. Man havde først planer om at holde sig væk fra løbespillet og dermed udnytte Steelers' dårlige secondary, men det ser meget sort ud nu, da de står med Scott Tolzien. 

Scott hvem, tænker du nok. Scott Tolzien har været back up quarterback i seks sæsoner, og har blandt andet været hos Chargers, 49ers og Packers. Han har dog kun spillet seks kampe i NFL, alle sammen for Packers, og i den periode er det blevet til 721 passing yards, en touchdown og fem interceptions, hvilket har resulteret i en quarterback rating på 67.1. 

Indianapolis scorer i gennemsnit 26.3 point pr. kamp, men forvent dog et lavere tal med Scott Tolzien under ecnter. Colts' defense er dog ikke lige så effektiv, og indkassere i gennemsnit 27.3 point pr. kamp, hvilket er godt for en 26. plads i ligaen. 

Pittsburgh Steelers gjorde hvad der var forventet af dem, da de slog Browns 24-9 sidste søndag og dermed fik afsluttet deres dårlige stime af fire nederlag i træk. Ben Roethlisberger gjorde dog ikke det store væsen ud af sig, da han kun kastede for 167 yards, hvilket er det laveste fra hans side af i denne sæson. Overordnet set har den erfarne quarterback dog haft en solid sæson med 2524 passing yards, 20 touchdowns og syv interceptions. 

Le'Veon Bell havde endnu en gang en vild kamp hvor han rushede for 146 yards (5.2 yards pr. carry). Bell har nu 579 rushing yards og to touchdowns i seks kampe. Ligesom med Colts' Hilton, så er det værd at holde et øje på Steelers stjernen Antonio Brown, der uden tvivl kommer til at rive Colts' elendige secondary fra hinanden. Brown havde otte catches for 76 yards i sejren over Cleveland, og er nu Steelers' førende receiver med 907 yards og syv touchdowns. 

Steelers er, til trods for fire nederlag i træk, stadig i live i AFC North, hvor de deler førstepladsen med Ravens. Pittsburgh scorer i gennemsnit 23.8 point pr. kamp, hvilket er godt for en 15. plads i ligaen. Steelers' defense var fremragende mod Browns, og tillod kun 209 total yards og leverede hele otte sacks. Steelers indkassere i gennemsnit 21.5 point pr. kamp, og det er rangeret som ligaens 14. bedste statistik. 

Spilforslag til Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers

Linjen er faldet drastisk efter det er slået fast, at Colts' QB Andrew Luck ikke er med til dette opgør. Først var Steelers favoritter med -3 i handicap, men nu skal vi helt ned i -9 i handicap for at få et nogenlunde acceptabelt odds. 

Jeg finder ikke værdi i så højt et handicap, for selvom Lucks stedfortræder Scott Tolzien har været elendig i de kampe han har fået chancen, så ved man aldrig med det her Colts mandskab. Det får mig på en måde til at tænke tilbage på sidste år, da Hasselbeck trådte i karakter i forbindelse med Lucks fravær, hvor han gjorde det fantastisk. 

Når det så er sagt, så er der ufattelig stor forskel på den erfarne Hasselbeck, der nu er pensioneret, og så Scott Tolzien, der nærmest ingen erfaring har. Han er dog oppe i mod en sløv secondary, så det skulle ikke undre mig at han holdte kampen indenfor 10 point. 

Derfor kigger vi lidt på pointene, for de her to hold spiller altid nogen vilde indbyrdes kampe. De seneste tre indbyrdes opgør er endt med 50 point eller over, og siden 2008 er der aldrig blevet scoret mindre end 43 point. Over 48.0 point i kampen står til 1.87 hos Nordicbet lige nu, og den forsøger vi os med. 

SpilforslagOver 48.0 point odds 1.87 hos Nordicbet.

Kampstart: 22/11 kl. 02:25 på TV3+ / Viaplay