Oddsforum.dk Original

12. marts 2020

Coronavirus: Information til vores læsere på Oddsforum.dk

Kære læser,

Det er deprimerende tider vi lever i i øjeblikket, hvor Coronavirussen (COVID-19) spreder sig i hele verden. Europa er nu officielt det nye epi-center for COVID-19, og det har fået - og får stadig - nye konsekvenser for afviklingen af sport på hele kontinentet. I Danmark er Superligaen blandt andet blevet suspenderet i de kommende spillerunder, og det samme er tilfældet i Italien og Spanien. Flere andre lande vil formentlig følge trop, men indtil videre forsøger man i England at inddæmme spredningen af COVID-19 ved bl.a. at lukke tribunerne til fodboldkampene i alle divisioner, inkl. Premier League.

Ydermere er flere kampe i Europa League nu blevet udsat, og det ser også ud til at blive tilfældet for mindst én Champions League-kamp i næste uge. Der er nemlig konstateret smitte hos en basketball-spiller i Real Madrid, hvilket har fået klubben til at sende samtlige spillere - også i fodboldafdelingen - i Corona-karantæne. Det får formentlig betydning for Real Madrids kamp mod Manchester City i 1/8-finalerne i næste uge. I forvejen blev der i denne uge spillet Champions League fodbold uden tilskuere på tribunerne i både Valencia og Paris, og det er altså et særdeles dystert billede, der tegnes af fodbold og sport generelt i Europa i øjeblikket.

I takt med at de fleste kampe i de europæiske ligaer og turneringer enten er aflyst, eller ser ud til at blive det i de kommende dage, har vi her på Oddsforum.dk redaktionen desværre besluttet at indstille vores daglige spilforslag, samt at indskrænke vores nyhedsdækning til et minimum. Vi holder dog fingeren på pulsen, og holder nøje øje med udviklingen med COVID-19 og dens betydning for afviklingen af sport generelt i Danmark og i Europa. Så snart tilstandene i Europa normaliseres igen, genoptager vi naturligvis vores normale dækning af kommende kampe og begivenheder i sportens verden.

Vi håber på jeres forståelse, og minder alle om, at der trods alt kun er tale om sport og betting som er til for underholdningens skyld. COVID-19 er en voksende trussel mod vores samfund, og det er en trussel som skal tages meget alvorligt. Vi bakker derfor 100% op om alle tiltag regeringen og sportslige instanser har truffet/træffer, og beder alle vores læsere om at passe godt på jer selv derude.

Med venlig hilsen

Redaktionen
Oddsforum.dk