VM håndbold 2015: Spilforslag

16. december 2016

Danmark atter undertippede mod Holland

De danske håndboldkvinder er oppe imod endnu en favorit i semifinalen ved håndbold EM - nu gælder det nemlig Holland, der er kendt som et modbydeligt kontrahold.

[readmore id="902">

Danmark er overraskende for de fleste eksperter nået hele vejen til semifinalen ved håndbold EM, efter de onsdag aften slog favoritterne fra Rumænien ud af turneringen. Og de rød/hvide håndboldpiger har givetvis appetit på endnu mere, men i semifinalen venter Holland, der endnu engang regnes som ganske klar favorit over danskerne.

Ikke nok med det, så har Holland også en dansker på sidelinjen i den tidligere FCM-træner Helle Thomsen, der har skabt et stærkt kollektiv, der spiller med høj fart og gode kombinationer. Der er derfor ingen tvivl om, at der ikke er meget, som Danmark kan komme med, der kan overraske de hollandske spillere.

Når det så er sagt, så var Danmark ganske overlegne imod rumænerne og er blevet bedre og bedre, efterhånden som turneringen er skredet frem, så chanceløse er de bestemt ikke.

Og så er der vist noget med, at Danmark har slået hollændere ud af semifinaler før, selvom det godt nok var en anden sportsgren..

Danske Spil er selvfølgelig også klar med deres odds på braget i aften, og du kan se nogle af dem her!

Odds på Danmark - Holland