Er dette årets vildeste kupon?

19. december 2016

Danske Spil: Axelsen fortsætter successen i 2017

EM, Thomas Cup, OL-bronze og Super Series-sejr. Viktor Axelsen har haft forrygende 2016, og Danske Spil tror, at succesen fortsætter i '17.

Søndag sikrede Viktor Axelsen sig en af karrierens største triumfer, da han vandt sin første Super Series-turnering, sæsonfinalen i Dubai. Dermed rundede danskeren et forrygende 2016 af, og Danske Spil tror, at Axelsen fortsætter sin udvikling og går endnu et godt år i møde.

Spiludbyderen tror således, at der kommer flere Super Series-sejre til fynboen.

- Før i søndags havde han været i en del store finaler og tabt, men nu viser han, at han kan gøre arbejdet færdigt. Det er tegn på en rigtig god udvikling hos ham, og vi tror, at han i hvert fald vinder én Super Series-turnering i 2017, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil, og fortsætter:

- 2016 har været året, hvor Axelsen virkelig er trådt i karakter som en af verdens bedste spillere. Det viser OL-bronzen, EM-sejren og den første Super Series-titel ret tydeligt. Det er imponerende, og vi regner med, at han hører til  i den absolutte verdenstop, siger Peter Emmike om Axelsen, som efter kampen blev kaldt den måske bedste spiller i verden lige nu af den tidligere OL-guldvinder Poul-Erik Høyer.

Danske Spil giver odds 1,25 på, at Axelsen vinder minimum én Super Series-titel i 2017 mod 3,50 på, at han ikke gør.

Første Super Series-turnering i 2017 afvikles i marts i Birmingham, hvor den traditionsrige All England-turnering afvikles.

Viktor Axelsen Special Odds