Tottenham - Fulham odds: London derby på Wembley

17. december 2016

Danske Spil: Christian Eriksen slår sin mål-rekord i Premier League

Slår Christian Eriksen, der er voldsomt målfarlig for tiden, sin egen sæsonrekord? Danske Spil mener, at chancen er særdeles god for det.

Christian Eriksen har virkelig fået gang i mål-formen for Tottenham. I de seneste fire kampe i Premier League har han scoret fem mål, hvilket også er lig hans total for sæsonen. I sæsonen 2014/2015 scorede han ti mål i Premier League. Tror man på, at han slår den rekord, så kan man nu få odds 1,85 hos Danske Spil.

- Chancen for at Christian Eriksen scorer 11 mål eller mere i denne sæson, vurderer vi til at være ret gode. Han har simpelthen været helt forrygende på det seneste, siger oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier

På søndag tager Tottenham imod Burnley, og har man fidus til, at Christian Eriksen holder kadencen i den kamp, så får man odds 2,70 på et Eriksen-mål.

- Han er virkelig kommet i gang, så vi ser egentlig ingen grund til, at han skal stoppe her. Burnley er jo ikke lige frem en skræmmende modstander. De har endnu ikke vundet på udebane i denne sæson, mens de har lukket 16 mål ind, så der skal nok blive plads til Eriksen, vurderer Jan Trier.

Har man lyst til at gå all-in på Christian Eriksen, så kan man også spille på, at han scorer flere mål end Harry Kane, der foreløbigt har scoret syv mål i Premier League. Tror man på det, så får man pengene fem gange igen.

Christian Eriksen Mål Odds