Danske Spil er uenige med kunder om dansk VM-chance

6. september 2016

Danske Spil er uenige med kunder om dansk VM-chance

Hos Danske Spil er de ikke blæst helt væk af det nye landshold, der stadig skal kæmpe hårdt for at komme til VM - Men deres kunder har mere tiltro til de rød/hvide.

Efter en vellykket præmiere imod Armenien, der burde have været på noget større cifre, har Danske Spil stadig ikke helt tiltro til, at Danmark kommer med til VM.

Og det endda selvom odds er faldet fra odds 2,25 på at det lykkedes, til odds 2,00, således at det er tæt på 50/50, om vi får de rød/hvide farver at se i Rusland 2018.

"Vi tror desværre ikke, at Danmark kvalificerer sig til VM i fodbold i Rusland i 2018," sagde oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

"Når vi ser objektivt på Danmarks muligheder, giver vi kun de danske drenge ca. 40% chance for at kvalificere sig til VM-turneringen, mens vi vurderer, at der er ca. 60% risiko for, at Danmark – igen misser en VM-slutrunde."

"Vi er først og fremmest havnet i en vanskelig gruppe med lutter østeuropæiske nationer, som vi ikke har de bedste erfaringer med, og hvor specielt Polen og Rumænien bliver svære modstandere. Åge Hareide skal derudover forsøge at få dansk landsholdsfodbold på rette kurs igen, og det tror vi vil tage sin tid," fortæller Peter Emmike.

Stor overvægt på kvalifikation blandt spillerne

Hvad angår de danske spillere, så er sagen en helt anden. Her råder optimismen, og det giver udslag i et anderledes skævt spillemønster.

"Hele 80% af omsætningen kommer på, at Åge Hareides tropper spiller sig til VM i 2018, mens bare 20% af Oddset-spillerne går efter en dansk nedtur. Oddset-spillerne har altså en diametral anden opfattelse af Danmarks VM-muligheder," siger Peter Emmike.

Danmark VM Odds