Optakt: FCK - SønderjyskE

6. august 2016

Danske Spil: FC København spiller sig i Champions League

APOEL er en gammel nemesis for FCK, da de slog dem ud i 2009-playoff'en. Men hos Danske Spil mener de, at pilen denne gang peger klart i FCK's retning.

Fredag middag blev FC Københavns videre Champions League-skæbne afgjort. Lodtrækningen magede det nemlig således, at københavnerne i playoff-runden igen skal op imod cypriotiske APOEL.

Dermed får FC København mulighed for revanche for det samlede nederlag i Champions Leaguekvalifikationen til APOEL i 2009. Skulle det lykkes de københavnske løver at slå cyprioterne ud, så venter det forjættede Champions League-gruppespil. Og Danske Spils oddssættere forudser, at FC København spiller sig videre i turneringen.

Ståle Solbakken ser så småt ud til at have samlet et virkelig slagkraftigt hold, som leder tankerne tilbage til 2010/2011-sæsonen, hvor FC København senest var på toppen med spillere som Grønkjær, Santin og N’Doye.

FC København har indledt sæsonen på flotteste vis, og Ståle Solbakkens mandskab er fyldt med selvtillid og landsholdsspillere på langt de fleste pladser siger oddssætter Jan Trier.

APOEL virker derimod et stykke fra fordoms styrke. Økonomien i den cypriotiske klub er ikke som tidligere, hvilket gør, at en række profiler er fortid i klubben. Cyprioterne var mere end heldige med at slippe afsted med et smalt 2-1 nederlag fra Lerkendal imod norske Rosenborg, og APOEL afgjorde først endeligt opgøret i mod nordmændene med tre mål i overtiden på hjemmebane.

- Selv om FC København lægger ud på hjemmebane og tingene endeligt skal afgøres på Cypern, så ser vi FC København som pæne favoritter til at spille sig i Champions League og giver dem ca. 60% chance for avancement, fortæller Jan Trier.

FC København giver odds 1,55 for at spille sig videre, mens APOEL omvendt giver odds 2,40.

Special – FCK i Champions League:

FCK kvalificerer sig til Champions League gruppespillet: odds 1,55

FCK kvalificerer sig ikke til Champions League gruppespillet: odds 2,40

FCK – APOEL: 1: odds 1,65 - X: odds 3,70 - 2: odds 5,00