14. april 2016

Danske Spil: Leicester-duo slås om at blive årets spiller

Der er tæt konkurrence om at blive årets spiller i Premier League 2015/16, men Leicester er stærkt repræsenterede. Og Danske Spil har kåret deres favorit. Se odds her!

En af de mest ærefulde titler, en spiller i Premier League kan modtage, er PFA Player of the Year, der uddeles hen imod slutningen af hver sæson.

Årsagen til, at den er så eftertragtet er, at det er spillerne selv, der nominerer kandidaterne, og det er nu engang det sjoveste at blive vurderet af sine ligemænd frem for aviserne til tilhængerne, selvom det nok også varmer.

De nominerede til PFA Player of the Year er netop blevet fundet, og ikke overraskende så er vidunderholdet Leicester stærkt nomineret med halvdelen af listen kommende fra King Power Stadium, selvom Kasper Schmeichel ikke har fundet vej til de nominerede – hvilket dog også kræver noget specielt af en keeper.

Ligeledes er den storspillende Christian Eriksen ikke på listen, men det er slet og ret også et felt af klassespillere, der skal vælges imellem. Fire midtbanespillere og to angribere.

Listen er som følger:

Jamie Vardy, Leicester

N'golo Kanté, Leicester

Riyad Mahrez, Leicester

Harry Kane, Tottenham

Mesut Özil, Arsenal

Dimitri Payet, West Ham

Danske Spil har derfor udbudt odds på, hvem der ender med at modtage titlen, og det er da også en Leicester-spiller, der er det bedste bud med noget afstand til næstfavoritten, mener Danske Spil.

”Vi vurderer, at Leicesters Riyad Mahrez er favorit til at løbe med den eftertragtede titel som sæsonens bedste Premier League-spiller," siger Peter Emmike, der er oddsansvarlig hos Danske Spil. til Oddsforum.dk

Mahrez har haft en fabelagtig sæson som både målscorer og assist-konge med 27 scoringer eller målgivende afleveringer i alt. Mahrez har således været en afgørende faktor i Leicesters Premier League-eventyr denne sæson, og hvis hæderen ikke tilfalder ham, tror vi den går til holdkammerat Jamie Vardy,” siger Peter Emmike.

PFA Årets Spiller odds