Liverpool FC logo på trøjen

11. juni 2015

Danske Spil: Så stor er Liverpools Premier League titelchance i 2014

Liverpool har ikke vundet den bedste engelske fodboldrække siden 1990, men efter søndagens knusende sikre sejr på 4-0 over Tottenham har Liverpool nu fornuftige chancer for endeligt at få brudt den 24 år lange mesterskabstørke.

Liverpool indtager i øjeblikket førstepladsen i Premier League med to point ned til Chelsea og fire point ned til Manchester City. Manchester-klubben har dog spillet to kampe færre end konkurrenterne.

Hos Danske Spil giver man lige nu odds 2,70 på et mesterskab til Liverpool. Det er det laveste odds, Brendan Rogers tropper har givet i denne sæson.

Til sammenligning var oddset på et Liverpool-mesterskab inden sæsonen 25.

- Vi har i den grad måtte revurdere vores odds på Liverpool, som sæsonen er skredet frem. Vi har længe haft Liverpool som en outsider til titlen, men efter at Chelsea på det seneste har tabt et par dumme kampe, så ser vi lige nu Liverpool som førsteudfordrer til Manchester City. Men City er trods alt stadig vores favorit til mesterskabet med de kampe, de har i hånden, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Imponerende offensiv

Det er især Liverpools mange scoringer, der har resulteret i den nuværende dukseplads – og Hans-Henrik Busk Stie er da også imponeret.

- Liverpools offensiv fremstår lige nu som den mest velsmurte i Premier League. Deres udfordring er helt klart, at defensiven halter, men når man nærmest scorer efter behag, så gør det mindre, at holdet ofte lukker et par mål ind, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Manchester City giver som Danske Spils Premier League-favorit lige nu odds 1,70. 

- Men i og med at Liverpool møder Manchester City senere på sæsonen, så kan Brendan Rogers og kompagni selv afgøre, om de skal være mestre. Hvis de vinder alle deres kampe, så vinder de også Premier League. Under alle omstændigheder skal det nok blive en rigtig spændende afslutning på sæsonen for de mange Liverpool-fans, der skal mange år tilbage i tiden for at finde lige så gode mesterskabschancer som i år, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Liverpool og City er de mest spillede mestre

At mesterskabskampen lader til at blive et anliggende mellem Manchester City og Liverpool har ikke overrasket Oddset-spillerne.

- Både Manchester City og Liverpool har i denne sæson været rigtig populære hos Oddset-spillerne, hvor det netop er de to hold, der er mest spillet som mestre. Napper City Premier League-trofæet, så taber vi en kvart million kroner. Hvis det bliver Liverpool taber vi en anelse mindre, men der er stadig rigtig mange Oddset-spillerne, der kan se frem til en fin gevinst, afslører Hans-Henrik Busk Stie.

Danske Spils odds på vinderen af Premier League 2014: 

Skal du være med til at sænke Danske Spil i dag? - Spil med på Oddset her!