Tips 13 gevinst hos Danske Spil

15. juni 2020

Danske Spil: Tips 13-spiller vinder milliongevinst

Norske Erling Håland spillede begge en afgørende rolle i, at en tipper sikkert går rundt med et stort smil på læberne efter weekendens fodboldkampe i Europa. Vedkommende vandt nemlig 1.031.870 kroner på Tips 13 hos Danske Spil, og det var blandt andet takket været Erling Hålands sene scoring for Borussia Dortmund mod Fortune Düsseldorf.

Dortmund, som kæmper en indædt kamp for at hale ind på Bayern München og holde RB Leipzig stangen i Bundesligaen, havde nemlig store problemer med at få scoret på udebane mod bundholdet Fortuna Düsseldorf. Først i kampens sidste minutter lykkedes det for det norske stjerneskud, Erling Braut Håland, at sende Dortmund på 1-0 og dermed vinderkurs i udekampen i Düsseldorf.

Også Martin Braithwaite var medvirkende til at de 13 tegn på tipskuponen gik hjem, da han med sit første mål i Barcelona-trøjen scorede til 2-0 i Barcelonas 4-0 sejr på Mallorca.

I alt havde tips-spilleren 10 sikre tegn på sin kupon, og det var krydret med tre helgarderinger. To af de helgarderede kampe endte uafgjort, nemlig i Hobro - Horsens (1-1) og i Leganes - Real Valladolid (0-0). Dermed ramte tipperen altså den helt rigtige kombination af sikre- og helgarderede kampe.

Læs også: Guide til Tips 13

Tips 13 resultater for lørdag d. 14. juni 2020
Tips 13 resultater for lørdag d. 14. juni 2020