Dortmund vs RB Leipzig: - Topbrag i Bundesligaen

14. oktober 2017

Dortmund vs RB Leipzig: - Topbrag i Bundesligaen

Vi er klar med optakt til Dortmund vs RB Leipzig i toppen af Bundesligaen. Kampen spilles søndag d. 15. okt kl. 18.30, og du får dit spilforslag til kampen her.

Dortmund tager lørdag aften hjemme mod storsatsende RB Leipzig, der i sidste sæson endte som 2’er, og igen ser stærke ud i denne sæson. Kan Yussuf Poulsen og Leipzig blive de første til at slå Dortmund i indeværende sæson i Bundesligaen?

Vi kigger nærmere på opgøret, og kommer med vores bedste spilforslag til kampen i optakten til Dortmund vs Leipzig forneden, og leder du efter gode Dortmund vs Leipzig odds, finder du dem hos betfair.

betfair tilbyder odds 1.50 på Dortmund og odds 6.50 på Leipzig, mens der er odds 4.50 på uafgjort.

Spil på kampen hos betfair.dk >>

 

Spilforslag: - Dortmund forsætter formen på hjemmebane

Spilforslag: Dortmund vinder opgøret til odds 1.50 hos betfair

Kampstart & TV: Søndag d. 15/10 kl. 18:30 - Kampen kan livestreames hos bwin

Dortmund har været helt suveræne i denne sæson, og selvom holdet har haft en overkommelig program her i starten, så ser spillet godt ud under ledelse af Peter Bosz, der har fået Dortmund til at ligne en seriøs kandidat til guldet, efter man var langt fra Bayern og Leipzig i sidste sæson.

Selvom Leipzig kommer med en god form, så tror vi ikke det rækker til point på Signal Iduna Park, hvor Dortmund i denne sæson har en statistik der siger 3 kampe, 3 sejre og 13-1 i målscore. Ganske imponerende.

Spil på kampen hos betfair.dk >>

 

Optakt: Dortmund vs Leipzig

Dortmund har fået en fremragende start på denne sæson i Bundesligaen, hvor holdet har hentet 19 point i deres første 7 kampe. En start der betyder, at holdet har 5 point ned til Bayern München på 2. pladsen, som er den helt store favorit til guldet.

Dortmund kommer dog på en af sæsonens sværeste opgaver, når danske Yussuf Poulsen og Leipzig kommer på besøg på Signal Iduna Park. Den storsatsende klub, fra det sydtyske, overraskede alt og alle i sidste sæson, hvor de i deres første sæson i den bedste række sikrede sig en særdeles overbevisende 2. plads.

I denne sæson er holdet startet fint ud igen, med 13 point i deres første 7 kampe, hvor de har vundet deres seneste 2 kampe, så det er et Leipzig hold med en god form, der besøger Dortmund.

 

Tradition for målfattige opgør

I sidste sæson spillede de to hold nogle målfattige kampe. Leipzig vandt på hjemmebane med 1-0, mens også Dortmund formåede at vinde deres hjemmekamp med 1-0.

Dortmund har været hårdt ramt af skader hele sæsonen, og er det forsat til opgøret her. Man må således se bort fra en hel liste af spillere, der tæller: Burki, Durm, Guerreiro, Piszczek, Reus og Schmelzer, mens der er tvivl om Rode og Schurrle.

De fleste af spillerne har dog siddet ude længe, og det har altså ikke været et problem for Dortmund at klare sig uden dem. Hos Leipzig ser situationen noget bedre ud, her har man kun tvivl om Coltorti og Ilsanker.