VM Håndbold | Qatar - Danmark

20. december 2016

VM Håndbold | Egypten - Danmark

Danmarks anden kamp ved VM-sutrunden er imod Egypten, og den spilles den 14. januar i Paris - Se odds og optakt til opgøret her!

[readmore id="1992">

Når Danmark møder Egypten i det andet VM opgør, så er det en kamp, der finder sted bare 24 timer efter det første opgør imod Argentina. Ved tidligere slutrunder har spillerne for det meste haft mindst 2 dages pause imellem kampene, men her ved VM risikerer holdene altså at skulle spille flere dage i træk. 

Det gør sig dog også gældende for modstanderholdet fra Egypten, der også har en kamp dagen inden imod Qatar, så på den måde er det lige vilkår for begge hold. 

Egypten ligner et opgør Danmark på papiret skal slå. Danmark har mødt Egypten 3 gange før i historien, hvor det alle gange er blevet til dansk sejr. Seneste møde fandt sted for mindre end 14 dage siden, hvor Danmark slog Egypten med hele 10 mål i 36-26 sejren i Bygma turneringen, der fandt sted på dansk jord.

Her endte danskerne med at vinde alle 3 kampe, mens Egypten modsat tabte til både Danmark, Ungarn og Island. 

Nu er omgivelserne dog byttet ud fra dansk jord til fransk jord, og det er spørgsmålet, om det gør nogen forskel. Danskerne har på papiret et hold som er flere niveauer bedre end det egyptiske, men vi har tidligere set det danske landshold have start vanskeligheder ved disse slutrunder. 

I det seneste møde var det dog tydeligt, at hvis danskerne kan få gang i den velsmurte kontra med Lindberg og Casper U som omdrejningspunkterne på fløjene, så ligger der mange "nemme" danske mål og venter, for flere af de egyptiske spillere er ikke de hurtigste spillere til at komme tilbage i forsvaret, og det kan blive afgørende for dansk succes. 

Unibet er som de eneste ude med odds på kampen her en uge før kampstart. En sejr til danskerne giver odds 1.13, mens en sejr til Egypten giver pengene 7.50 igen. Det er dog påfaldende, at man kan få odds 1,89 på at danskerne vinder med mindst seks mål hos Unibet, når de uden problemer slog dem med 10 mål for så kort tid siden.

Ganske vist spiller danskerne dagen før, men det gør Egypten jo altså også, og Danmark har alt andet lige lidt større muligheder for at rotere i opstillingen. Vi giver en solid, dansk sejr et skud.

Spilforslag: Danmark -5,5 mål til odds 1,89 hos Oddset